Värväämön Henkilöstöpalvelut

Tarvitsetko toimihenkilöitä tai työnjohtajia?

Teemme henkilöstövuokrauksen lisäksi yrityksille myös suorarekrytointeja, eli etsimme palkkalistoillenne kaipaamanne toimihenkilöt tai lisämuskelit työnjohtoon. Meillä on yli 10 vuoden kokemus suorarekrytoinneista ja oikeiden osaajien löytämisestä. Palvelumme muokkautuu tarpeenne mukaan. Voimme ottaa hoitaaksemme rekrytoinnista vain jonkin osasen tai hoidamme koko ruljanssin A:sta Ö:hön.

Vuosittain rekrytoimme asiakkaillemme yli 50 toimihenkilöä. Yleisimpiä nimikkeitä ovat mm. työnjohtaja, vastaava mestari, vastaava työnjohtaja, työmaamestari, työpäällikkö, projektipäällikkö, työnjohtoharjoittelija, työmaa-, projekti-, laskenta- ja hankintainsinööri.

Henkilöstöpalvelut

Värväämöstä löydät nopeasti rakennusalan sekä rakennustuoteteollisuuden ja muiden teollisuuden alojen työntekijät ja toimihenkilöt. Teemme sekä henkilöstövuokrausta että suorekrytointeja. Meno on helppoa ja totaalisen rehellistä . Se pidetään, mikä luvataan.

Menestyksemme salaisuus on työntekijät. Ollaan alusta asti panostettu heidän hyvinvointiinsa. Niinpä meiltä löytyykin hyvällä asenteella töitä paiskivia karpaaseja ja mimmejä.

Tarjottavat palvelut

Onko kukaan tuttusi Värväämön asiakas? Kysyppä, mitä mieltä hän on meistä! Värväämö on nimittäin hieman erilainen yritys. Teemme hartiavoimin töitä, jotta asiakkaamme sekä työntekijämme ovat tyytyväisiä. Uskalletaankin olla varmoja, että työmailla ja työmaakopeissa meistä puhutaan lähinnä hyvää. Ei meidänkään hommat tietty aina ihan putkeen mene, mutta silloin ne korjataan!

 

Henkilöstöpalvelut

Välitämme joustavasti tarpeisiinne sopivat rakennusalan ja teollisuuden työntekijät nopeallakin aikataululla. Me huolehdimme palkanmaksusta, sairausloma-asioista, varusteista ja luvista. Rekrytoimme palkkalistoillenne osaajat erilaisiin rakennusalan toimihenkilötehtäviin. Hoidamme koko rekrytointiputken työpaikkailmoituksista haastatteluihin.

Rekrytointi
Pidämme huolen siitä, että työmaa pyörii juuri niin kuin sen pitääkin. Saat Värväämöltä sujuvasti kaiken kattavat paketit työmaan kaikkiin vaiheisiin.
Resurssointi
Pidämme huolen siitä, että työmaa pyörii juuri niin kuin sen pitääkin. Saat Värväämöltä sujuvasti kaiken kattavat paketit työmaan kaikkiin vaiheisiin.
Vuokratyöntekijät

Profiilipalvelussamme on kymmeniä tuhansia tekijöitä vailla sopivaa työtä!

Onko kukaan tuttusi Värväämön asiakas? Kysyppä, mitä mieltä hän on meistä! Värväämö on nimittäin hieman erilainen yritys. Teemme hartiavoimin töitä, jotta asiakkaamme sekä työntekijämme ovat tyytyväisiä. Uskalletaankin olla varmoja, että työmailla ja työmaakopeissa meistä puhutaan lähinnä hyvää. Ei meidänkään hommat tietty aina ihan putkeen mene, mutta silloin ne korjataan!

Me välitämme työntekijöitä Helsingin toimistolta Uudellemaalle, Turusta Varsinais-Suomeen, Tampereelta Pirkanmaalle, Oulusta käsin Pohjois- Pohjanmaalle, Porista Satakuntaan ja Kuopiosta Savoon, mutta myös laajemmin koko valtakuntaan. Meidän kanssa on helppoa työskennellä ja asiat tapahtuu, toimistoajatkaan ei ole esteenä. Paperityöt hoituu sähköisesti – Värväämö mobiili -palvelussa voit kuitata työvuorot, seuraat tilaushistoriaa ja näet kuvalliset esittelyt vapaista työntekijöistä.

 

VÄRVÄÄMÖ Logistiikkaratkaisut

Suorat yhteystiedot

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme töihin rakennusalan ja teollisuuden osaajia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.

Mira Loponen

Mira Loponen

Suorarekrytointi

040 749 5749
mira.loponen@varvaamo.fi

Dan Collin

Dan Collin

Suorarekrytointi

040 756 2016
dan.collin@varvaamo.fi