Kuinka me huolehdimme, että laatu on priimaa? 

Meille on tärkeää, että hoidamme työmme hyvin, sillä haluamme helpottaa sinun työtäsi. Painotamme paljon sanaa Värväämöläisyys, ja sen myötä yhdessä tekemistä ja tiimiä. Sen takana on kuitenkin paljon tärkeämpi asia, joka mahdollistaa toimivan Värväämöläisyyden. Värväämöllä meistä jokainen toimii yksilönä isomman kokonaisuuden sisällä ja kohtelemme myös jokaista tapaamaamme henkilöä yksilönä. Emme siis vaivu ajattelemaan omien ennakkoluulojemme kautta jotain toisesta henkilöstä, vaan annamme jokaiselle mahdollisuuden tulla täysin omana itsenään ja luoda omaa tarinaansa elämästään. Tämä toteutuu sillä, että käytämme aikaa siihen, että tutustumme rauhassa tapaamiimme henkilöihin. Näin ollen tiedämme, kenen kanssa työskentelemme ja tapaamamme henkilöt tietävät kenen kanssa he ovat yhteydessä. Varsinkin meidän työntekijöidemme kohdalla keskusteleminen ja tutustuminen mahdollistavat sen, että voimme hyvillä mielin ehdottaa työntekijöitä uusiin työpaikkoihin. Tiedämme että työntekijämme viihtyvät työssään ja työpaikalle on saatu heidän toivettaan vastaava tekijä. 

Ja kun näin tuttavallisia ollaan työntekijöillemme niin sehän ei tietenkään rajoitu pelkästään siihen suuntaan, vaan käytämme paljon aikaa asiakkaidemme kanssa käytyihon keskusteluihin ja heihin tutustumiseen. Perehdymme kattavasti asiakkaan toimialaan ja toimintaan, jotta pystymme mahdollistamaan heidän toiveidensa ja tarpeidensa täyttyvän. Mitä paremmin tunnemme asiakkaan, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on onnistua yhteistyössä. Tämä on ehdoton edellytys sille että, voimme taata palvelujemme laadun.   

Vaikka alkuun mainitsinkin yksilöinä toimimisen, teemme töitä hyvässä yhteishengessä tiiminä. Jokaisella saa olla omat vahvuutensa ja heikkoutensa, sillä aina löytyy kaveri, jota voi jeesata tai jolta voi pyytää apua. Ja kuten on monesti mainittu, nostamme kättä virheen merkiksi. Kukaan ei ole täydellinen ja sama pätee meihin. Keskustelemme jatkuvasti asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa ja ohjaamme tekemistämme parempaan suuntaan. Täällä ei kerätä pähkinöitä omaan pesäänsä vaan kaikki keräävät meidän yhteiseen pesäämme.