Kevytyrittäjän helppo laskutuspalvelu

Kevytyrittäjyys, Vaihtoehtoinen tapa työllistyä

Kevytyrittäjä tekee työtä asiakkaalleen tai toimeksiantajalleen, ja laskuttaa työnsä helposti laskutuspalvelussa. Kevytyrittäjänä et tarvitse y-tunnusta tai omaa yritystä. Kevytyrittäjyys tulee monelle kyseeseen silloin, kun yrityksen perustaminen tuntuu turhan raskaalta työn laatuun tai määrään nähden. Värväämön laskutuspalvelussa laskuttamalla kevytyrittäjä varmistaa laskutuksensa ammattimaisuuden ja luotettavuuden. Laskutuspalvelu hoitaa puolestasi byrokratian ja saat suoraan tilillesi nettopalkkion.

Laskutuspalvelu

Kevytyrittäjäksi kutsutaan niitä henkilöitä, jotka eivät halua perustaa yritystä vaan toimivat yrittäjänä laskutuspalvelun kautta. Yrittäjyys on suuri kokonaisuus aloittavalle yrittäjälle, siksi on luotu kevyempi tapa yrittää. Toimiessasi kevytyrittäjänä, sinun ei tarvitse huolehtia verojen maksuista ja ilmoituksista ja kirjanpidosta.

Kevytyrittäjä rinnastetaan lähtökohtaisesti yrittäjäksi ja se, onko toiminta päätoimista vai sivutoimista on aina tapauskohtaista. Työn määrällä pystyt itse vaikuttamaan kuinka paljon haluat tehdä töitä kevytyrittäjänä. Kevytyrittäjyys sopii niille, ketkä haluavat toimia yrittäjänä ilman y-tunnusta tai heille ketkä haluavat hankkia lisätuloja.

Kevytyrittäjä on osaaja, joka toimii yrittäjämäisesti ilman omaa yritystä. Ostaessasi kevytyrittäjältä osaamista tai palveluita toimit hänen toimeksiantajanaan. Toimeksiantaja voi olla niin yksityishenkilö, yritys kuin organisaatio.

 

Vaihtoehtoinen tapaa työllistyä

Kevytyrittäjä ei ole työsuhteessa yritykseen, vaan yritys tekee kevytyrittäjän kanssa toimeksiantosopimuksen. Kevytyrittäjä neuvottelee toimeksiantajan kanssa hinnan, työn laajuuden ja muut ehdot. Organisaatiolle kevyt tapa hankkia osaamista projekti-, urakka- ja keikkamuotoisesti toimivilta tekijöiltä. Säästä aikaa ja rahaa, sillä maksat työstä vain yhdellä laskulla. Kevytyrittäjä laskuttaa työnsä laskutuspalvelun kautta ja näin ollen toimii laskutuspalvelu Värväämön y-tunnuksen kautta. Hän lähettää työstään laskun, jonka toimeksiantaja maksaa Värväämölle. Värväämö taas maksaa yrittäjäpalkkion kevytyrittäjälle nopeasti ja luotettavasti. 

 

Hyödyt kevytyrittäjälle
  • Mahdollisuus parempaan ansioon. Mahdollisuus tehdä enemmän töitä. Voit toimia yrittäjänä ilman omaa yritystä.
  • Värväämö on helppo järjestelmä laskuttamiseen. Kevytyrittäjänä voit tehdä eri tyyppisiä keikkoja.
  • Byrokratia jää laskutuspalvelun hoidettavaksi. Tapaturmavakuutus kuuluu palvelumaksuun
Hyödyt toimeksiantajalle
  • Sovi projekti kevytyrittäjän kanssa tarpeesi mukaan
  • Voit maksaa työt kätevästi yhdellä laskulla. Et tarvitse palkkahallintoa eikä sinun tarvitse maksaa työantajan sivukuluja.
  • Poolin kautta kevytyrittäjillä on tapaturmavakuutus ja vastuuvakuutus. Tämä on joustava ja kustannustehokas tapa ostaa tekijä.

Miksi kannattaa ryhtyä kevytyrittäjäksi?

i

Mahdollisuus testata liikeideaa

Jos mielessäsi on idea, jota voisit lähteä myymään: kevytyrittäjyys sopii mainiosti sen testaamiseen. Kevytyrittäjyys mahdollistaa lisätulojen hankinnan tai päätoimiseen yrittäjyyteen. Jos asiakaskuntasi koostuu yksityisistä henkilöistä, voit kevytyrittäjänä laskuttaa myös heitäkin.

 

Ei huolta paperitöistä

Kireässä työmarkkinatilanteessa sujuvalla rekrytointiyhteistyöllä saavutamme selvästi parempia tuloksia kuin vai yksin tekemällä. Yhdessä takaamme kattavamman näkyvyyden ja sitä myötä paremman työntekijöiden saatavuuden.

Saat työsi ajaksi vakuutukset

Laskutettavan työsi ajaksi olet tapaturma- ja vastuuvakuutettu. Tapaturman sattuessa löydät ohjeet toimimiseen kirjautuessasi Värväämön laskutuspalveluun.

x

Helpoin tapa laskuttaa

Kevytyrittäjänä toimiminen on lähes riskitöntä. Useammat aloittaakin kevytyrittäjänä ennen kuin perustavat oman yrityksensä. Jos olet epävarma lähteekö ideasi toimimaan, kevytyrittäjyys sopii ehdottomasti sinulle.

 

Kun nopeus ratkaisee

Laskutusjärjestelmämme on suunniteltu helpoksi: yrityksen y-tunnuksen laittaminen täyttää laskun osittain puolestasi. Hoidamme arkipäivän aikana saapuneet  laskut ja maksut eteenpäin kevytyrittäjille. Kytkemällä Siirto-palvelun päälle voit saada maksut reaaliajassa tilillesi!

 

Liittyminen ei sido mihinkään

Värväämön laskutuspalveluun liittyminen on täysin ilmaista ja tunnuksen pitäminen ei myöskään maksa mitään. 

 

Laske paljon tienaat

 

Värväämön kevytyrittäjä maksaa laskutuspalvelun käytöstä 5% palvelumaksun, joka veloitetaan palkkion maksun yhteydessä. Huomaathan, että palvelumaksun lisäksi tilityksestä veloitetaan muita tärkeitä maksuja; lisäpalvelumaksu ja sosiaaliturvamaksu. Pelkkä laskutuspalveluun rekisteröityminen ei maksa mitään. Voit tutustua tarkemmin palvelumme hinnastoon. Sinulle ei siis tule kiinteitä kuluja, sillä maksat laskutuspalvelun käytöstä vain tarvittaessa!

Mitä laskutuspalvelu maksaa

 

Värväämön kevytyrittäjä maksaa laskutuspalvelun käytöstä 5% palvelumaksun, joka veloitetaan palkkion maksun yhteydessä. Huomaathan, että palvelumaksun lisäksi tilityksestä veloitetaan muita tärkeitä maksuja; lisäpalvelumaksu ja sosiaaliturvamaksu. Pelkkä laskutuspalveluun rekisteröityminen ei maksa mitään. Voit tutustua tarkemmin palvelumme hinnastoon. Sinulle ei siis tule kiinteitä kuluja, sillä maksat laskutuspalvelun käytöstä vain tarvittaessa! 

Usein kysyt kysymykset

 

Täältä löydät ohjeita Värväämön laskutuspalvelun käyttöön. Konkreettiset vinkit kevytyrittäjyyteen löytyvät Värväämön blogista.

Kevytyrittäjä tekee työtä asiakkaalleen tai toimeksiantajalleen, ja laskuttaa työnsä helposti laskutuspalvelussa. Kevytyrittäjänä et tarvitse y-tunnusta tai omaa yritystä. Kevytyrittäjyys tulee monelle kyseeseen silloin, kun yrityksen perustaminen tuntuu turhan raskaalta työn laatuun tai määrään nähden. Värväämön laskutuspalvelulla laskuttamalla kevytyrittäjä varmistaa laskutuksensa ammattimaisuuden ja luotettavuuden. Laskutuspalvelu hoitaa puolestasi byrokratian ja saat suoraan tilillesi nettopalkkion.

Miten laskutuspalvelu toimii?

Toimiaksesi kevytyrittäjänä, tarvitset laskutuspalvelun työsi laskutukseen. Kevytyrittäjyys ei ole yhtiömuoto vaan toisenlainen väylä toimia yrittäjänä. Laskutuspalvelu hoitaa puolestasi verojen ilmoitukset ja maksut, palkkasi laskennan, laskujen lähetyksen ja muistutukset, sekä muun paperityön – näin sinulle jää enemmän aikaa tehdä varsinaista työtäsi. Värväämön laskutuspalvelun käyttäminen on yksinkertaista ja se toimii seuraavalla tavalla:

1. Yrittäjä rekisteröityy ja laittaa laskun, sekä lähettää Värväämö kaskutuspalvelulle palkkaa koskevan verokortin
2. Värväämö laskutuspalvelu lähettää laskun eteenpäin asiakkaalle
3. Asiakkaasi tekee laskulle suorituksen
4. Suoritus saapuu laskutuspalvelulle
5. Laskutuspalvelu hoitaa verot, ennakonpidätyksen ja ottaa palvelumaksun.
6. Palkkio maksetaan nettona suoraan tilille.

 

Tarvitsetko apua?

Autamme hurjan mielellämme laskuttamiseen liittyvissä kysymyksissä! Ole meihin yhteydessä sähköpostitse: laskutuspalvelu@varvaamo.fi tai puhelimitse: 020 730 7252. Palvelemme arkisin klo 9-16

 

Täytyykö laskutuspalvelua käyttäessä ottaa YEL-vakuutus?

Laskutuspalvelun kevytyrittäjät katsotaan lähtökohtaisesti yrittäjäksi. YEL-vakuutus on lakisääteinen ja se tulee kyseeseen, kun tulot tavoittavat YEL-vakuutuksen vähimmäisrajan. Autamme sinua mielellämme vakuutuksen ottamisessa, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme.

VÄRVÄÄMÖ LASKUTUSPALVELU

Lisää kevytyrittäjyydestä

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme töihin rakennusalan ja teollisuuden osaajia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.