Värväämö laskutuspalvelu

Kokemuksia Värväämön laskutuspalvelusta

Käsittelemme nopeasti asiakkaaltasi saapuneet maksut ja parhaillaan saat ne tilillesi jopa samana päivänä. Nopea toiminta kuuluu Värväämön laskutuspalveluun eikä maksa erikseen. Värväämön laskutuspalvelua on myös hurjan helppoa käyttää! Kokeile ja ylläty. 

Rakennusalan avoimet työpaikat

Millabella

DJ

”Laskutan kaikki DJ-keikat Värväämön laskutuspalvelussa. Keikkailen noin kerran kuussa, joten toiminimen perustaminen tuntui liian raskaalta tähän tilanteeseen. Laskun lähettäminen Värväämön laskutuspalvelussa on helppoa ja saan annettua toiminnastani ammattimaisen ja luotettavan kuvan asiakkaalle. Sain Värväämön asiakaspalvelusta apua kevytyrittäjyyden aloittamiseen, mikä oli mahtavaa.” – DJ Millabella

Emmi

ESIINTYJÄ, MALLI

”Värväämön laskutuspalveluun liittyminen kävi helpommin kuin ikinä olisin uskonut! Laskun luominen on helppoa ja vaivatonta. Värväämö hoitaa kaiken puolestani ja saan ajantasaista tietoa laskun tilasta automaattisesti. Jos jokin arveluttaa, asiakaspalvelusta saa apua aina nopeasti!” – Emmi Suuronen

Raimo

URAKOINTI

”Värväämön kautta laskujen luominen on yksinkertaista, minun ei tarvitse ymmärtää verokantoja tai murehtia paperitöistä, vaan jää aikaa itse työlle”

VÄRVÄÄMÖ LASKUTUSPALVELU

Lue lisää kevytyrittäjyydestä

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme töihin rakennusalan ja teollisuuden osaajia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.