MIKÄ IHMEEN VÄRVÄÄMÖ!

Värväämö on raskaiden töiden ja rakentajien välitystoimisto!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen ja teollisuus. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät.

Vuosittain työllistämme yli 1000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Värväämö uudistaa rakennusalan työnvälitystä

Värväämö on rakennusalan työntekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikka, jossa voi olohuone-fiiliksellä jutella työasiat kuntoon. Me värväämme rakennusalan työntekijöitä työmaille ja toimistoihin kaikkialla Suomessa!

Värväämö uudistaa vauhdikkaasti rakennusalan työnvälitystä inhimillisempään suuntaan. Meillä ihminen kohdataan ihmisenä. Kuuntelemme tosissaan työntekijöitä ja asiakkaita ja autamme ihmisiä myös muissa kuin työasioissa. Täällä ei käydä pelkästään töissä.

Suurimmalla osalla henkilöstöstämme on raksatausta!

Värväämöläinen asenne on periksiantamattomuus. Suurimmalla osalla toimihenkilöistämme on raksatausta, joten työnantajana tiedämme, mitä tämä työ on. Me ei titteleistä välitetä, juomme kaikki kahvia samasta pannusta, näin kaikilla on rennompaa.

Hyvä henki vaikuttaa työmotivaatioon.
Siksi värväämöläiset on kovia tekemään töitä!

 

VÄRVÄÄMÖN TARINA

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä.

N

Sama tahto siitä miten ihmisiä kohdellaan

N

Hoidetaan asiat niin kuin on sovittu

N

Hyvällä fiiliksellä työn tekemistä

Tule meille töihin

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme töihin rakennusalan ja teollisuuden osaajia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.