Esports-organisaatio Myst1s Gaming ja Pooli päättää aloittaa yhteistyön. Yhteistyö tuntuu luontevalta, sillä Esporstinpuolella tulot saattavat tulla varsin monista eri lähteistä. Laskuttaminen koituu haastavaksi, kun tulot tulevat monista eri lähteistä, eikä oman yrityksen perustaminen ole välttämättä heti se fiksuin tapa lähteä liikkeelle. Poolin avulla Myst1s Gamingin organisaatioon kuuluvat voi toimia yrittäjämäisesti ilman, että tarvitsee huolehtia byrokratiasta vaan voi keskittyä täysin siihen mistä unelmoi ja osaa parhaiten. 

”On hienoa päästä yhteistyöhön Myst1s Gamingin kanssa. Organisaatiolla on aivan mahtavat arvot ja tarina taustalla miksi sitä on lähdetty tekemään. Uskomme, että organisaatio tulee kasvamaan merkittävästi tulevaisuudessa ja on hienoa päästä tarjoamaan meidän ratkaisua heidän arjen haasteisiin.” -Sami Ahonen / Pooli  

Yksi yhteistyön päämäärä on tuoda kevytyrittäjyyttä tutummaksi ja helpommin lähestyttäväksi nuorille sekä organisaatioon kuuluville. Kun sinulla tulee jotain kysyttävää kevytyrittäjyyteen liittyen, niin voit aina olla yhteydessä Poolin asiakaspalveluun ja saat palvelua henkilökohtaisesti sinua askarruttaviin kysymyksiin. 

”Olen erittäin iloinen kyseisestä yhteistyöstä, koska Poolin palvelu on helppokäyttöinen ja se säästää paljon aikaa sekä vaivaa. Aika kuitenkin on rahaa ja sen on ymmärtänyt itsekin todella hyvin tässä vuosien aikana, kun toiminut digitaalisen markkinoinnin parissa kymmenen vuotta. Samin kanssa, kun juteltiin, niin heti löytyi sellainen yhteinen näkemys asioihin ja toivon, että yhteistyömme jatkuu pitkään” – Henri ”HeKsy” Ilvonen / Myst1s Gaming

Mikä on Esports?

Esports on elektronista urheilua, joka on kasvava ala. Elektronisessa urheilussa pelataan kilpailumielessä videopelejä. Esports vaatii pelaajalta hyvää reaktio- ja hahmotuskykyä, sekä paineensietokykyä. Yleisimmät kilpapelit ovat tietokoneella tai konsoleilla pelattavia pelejä, joita voidaan jaotella eri lajeihin.