Jaahas, mitäs tänä kesänä keksitään kesätyöksi? Poolin idea: laitetaan kevytyrittäjäbisnekset pystyyn! Kuka tahansa voi kevytyrittää näillä Poolin ideoilla! Potentiaalisimpana asiakaskuntana näihin ideoihin toimivat naapurit, kaverit, sukulaiset ja tuttavat.

Koti- ja pihatyöt

Oletko kätevä käsistäsi puutarhassa, rakentamisessa tai pihatöissä? Tee kesän tienestit nurmikon sarjaleikkaajana, super-puutarhurina tai kulmien tarkimpana ikkunanpesijänä.

IT-taiturointi

Tarvitseeko tuttavasi apua uuden teknologian kanssa? Rupea kulmiesi terävimmäksi älypuhelimien korjaajaksi tai vaikkapa modeemien sarja-asentajaksi.

Kurssit

Miten olisi vaikka palapelin kokoamisen perusteet, älypuhelimen käyttö ikäihmisille, PlayStation tutuksi tai smoothiekurssi? Voit ottaa kurssillesi niin monta osallistujaa kuin haluat – muista pyytää heiltä kelpo hinta laadukkaasta kurssistasi!

Hoitokeikat

Käy vahtimassa naapurisi papukaijaa tai viihdyttämässä sukulaisesi lapset veloitusta vastaan. Varmista työsi erinomainen laatu alusta loppuun, jotta saat naapuruston puskaradion puhumaan puolestasi.

Ruokakeikat

Rupea kulmiesi luotettavimmaksi ruoan noutopalveluksi. Toimita naapureillesi heidän kauppatarpeet ja varmista kaupungin paras asiakaspalvelu.

Valo- ja videokuvaus

Taittuuko sinulta valo- tai videokuvaus? Puuttuuko serkun häistä kuvaaja? Ikuista sinä serkkusi häät tänä kesänä! Lisää palveluusi kuvankäsittely, ja saat hyvin työsi hintaa ylöspäin.

Meikkaus ja ehostus

Taidatko meikkauksen, maskeerauksen, hiusten leikkuun tai geelikynnet? Perusta alueesi uusin kauneuspalvelu, ja hoida koko alueesi kesämorsiamien häämeikit ja –kynnet kuntoon.

Ennen kuin vedät myyntihousut jalkaan ja säntäät naapurisi ovelle – muista nämä!

Sovi työstä kirjallisesti, jotta molemmat osapuolet ymmärtävät, mitä ollaan tekemässä. Voit ladata sopimuspohjan Poolista. Kevytyrittäjänä voit lähettää laskun paitsi organisaatiolle, myös yksityishenkilölle – voit siis hyvin tehdä työtä myös tutulle tai tutun tutulle ja laskuttaa siitä Poolissa.

Oletko alaikäinen? Ei haittaa. Poolissa alle 18-vuotias tarvitsee vanhemman suostumuksen laskun lähettämiseen.
Muista, että kevytyrittäjänä et voi pyörittää verkkokauppaa tai myydä tavaraa.