Parhaat tyypit rehellisin meno

Värväämö on raskaiden töiden ja rakentajien välitystoimisto!

Värväämöstä löydät nopeasti rakennusalan, logistiikan sekä rakennustuoteteollisuuden ja muiden teollisuuden alojen työntekijät ja toimihenkilöt. Teemme sekä henkilöstövuokrausta että suorekrytointeja. Meno on helppoa ja totaalisen rehellistä – se pidetään, mikä luvataan. Menestyksemme salaisuus on työntekijät. Ollaan alusta asti panostettu heidän hyvinvointiinsa. Niinpä meiltä löytyykin hyvällä asenteella töitä paiskivia karpaaseja ja mimmejä.

Rakennusalan vuokratyöntekijät
Rakentaminen

Värväämöstä löydät nopeasti rakennusalan sekä rakennustuoteteollisuuden ja muiden teollisuuden alojen työntekijät ja toimihenkilöt. Teemme sekä henkilöstövuokrausta että suorekrytointeja. Meno on helppoa ja totaalisen rehellistä . Se pidetään, mikä luvataan.

Menestyksemme salaisuus on työntekijät. Ollaan alusta asti panostettu heidän hyvinvointiinsa. Niinpä meiltä löytyykin hyvällä asenteella töitä paiskivia karpaaseja ja mimmejä.

Tarjottavat palvelut

Onko kukaan tuttusi Värväämön asiakas? Kysyppä, mitä mieltä hän on meistä! Värväämö on nimittäin hieman erilainen yritys. Teemme hartiavoimin töitä, jotta asiakkaamme sekä työntekijämme ovat tyytyväisiä. Uskalletaankin olla varmoja, että työmailla ja työmaakopeissa meistä puhutaan lähinnä hyvää. Ei meidänkään hommat tietty aina ihan putkeen mene, mutta silloin ne korjataan!

 

Henkilöstöpalvelut

Välitämme joustavasti tarpeisiinne sopivat rakennusalan ja teollisuuden työntekijät nopeallakin aikataululla. Me huolehdimme palkanmaksusta, sairausloma-asioista, varusteista ja luvista. Rekrytoimme palkkalistoillenne osaajat erilaisiin rakennusalan toimihenkilötehtäviin. Hoidamme koko rekrytointiputken työpaikkailmoituksista haastatteluihin.

Resurssointi
Pidämme huolen siitä, että työmaa pyörii juuri niin kuin sen pitääkin. Saat Värväämöltä sujuvasti kaiken kattavat paketit työmaan kaikkiin vaiheisiin.
Vuokratyöntekijät

Mikä on värväämö?

Onko kukaan tuttusi Värväämön asiakas? Kysyppä, mitä mieltä hän on meistä! Värväämö on nimittäin hieman erilainen yritys. Teemme hartiavoimin töitä, jotta asiakkaamme sekä työntekijämme ovat tyytyväisiä. Uskalletaankin olla varmoja, että työmailla ja työmaakopeissa meistä puhutaan lähinnä hyvää. Ei meidänkään hommat tietty aina ihan putkeen mene, mutta silloin ne korjataan!

Me välitämme työntekijöitä Helsingin toimistolta Uudellemaalle, Turusta Varsinais-Suomeen, Tampereelta Pirkanmaalle, Oulusta käsin Pohjois- Pohjanmaalle, Porista Satakuntaan ja Kuopiosta Savoon, mutta myös laajemmin koko valtakuntaan. Meidän kanssa on helppoa työskennellä ja asiat tapahtuu, toimistoajatkaan ei ole esteenä. Paperityöt hoituu sähköisesti – Värväämö mobiili -palvelussa voit kuitata työvuorot, seuraat tilaushistoriaa ja näet kuvalliset esittelyt vapaista työntekijöistä.

 

Rakennusalan työntekijät

Tarvitsetko toimihenkilöä tai työnjohtoa?

Teemme henkilöstövuokrauksen lisäksi yrityksille myös suorarekrytointeja, eli etsimme palkkalistoillenne kaipaamanne toimihenkilöt tai lisämuskelit työnjohtoon. Meillä on yli 10 vuoden kokemus suorarekrytoinneista ja oikeiden osaajien löytämisestä. Palvelumme muokkautuu tarpeenne mukaan. Voimme ottaa hoitaaksemme rekrytoinnista vain jonkin osasen tai hoidamme koko ruljanssin A:sta Ö:hön. Vuosittain rekrytoimme asiakkaillemme yli 50 toimihenkilöä. Yleisimpiä nimikkeitä ovat mm. työnjohtaja, vastaava mestari, vastaava työnjohtaja, työmaamestari, työpäällikkö, projektipäällikkö, työnjohtoharjoittelija, työmaa-, projekti-, laskenta- ja hankintainsinööri.

 

 

 

Värväämön tyypit

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät.

Tilaa työvoimaa

Meillä työskentelee henkilöstövuokrauksen kautta asiakkaidemme työmailla vuosittain yli 1000 alan osaajaa. Me pidetään huolta, että kun meidän kaverit tulee töihin, niin luvattu osaaminen on kunnossa ja luvat, kortit ja varusteet on reilassa (kuten Dimexin työvaatteet, käsityökalut ja suojavarusteet). Meiltä löydät muun muassa seuraavia ja paljon muita rakentamisen ja maanrakennuksen, teollisuuden sekä sähkö- ja LVI-alojen osaajia.

 

TALONRAKENNUS

Rakennusmies, Apumies, Kirvesmies, Purkutyöntekijä, Maalari yms.

 

Maanrakennus

Maanrakentaja, Kaivinkonekuski, Perämies, Raudoittaja, Apumies yms.

 

TALOTEKNIKKA

Sähköasentaja, LVI-asentaja, IV-asentaja, Ilmastointiasentaja, Putkiasentaja yms.

 

TEOLLISUUS

Elementinvalmistaja, Teollisuustyöntekijä, Elementtityöntekijä -Asentaja yms.

 

KUINKA ME HUOLEHDIMME ETTÄ LAATU ON PRIIMAA?

i

Haluamme tuntea asiakkaamme

Asiakkaan toimialan sekä toiminnan tuntemus on ehdoton edellytys palveluidemme laadun takaamiseksi. Mitä parempaa ja kattavampaa tietoa myyjillämme on asiakkaidemme toiminnasta, sitä paremmat edellytykset meillä on onnistua yhteistyössä.

Yhteistyötä parhaiden kanssa

Kireässä työmarkkinatilanteessa sujuvalla rekrytointiyhteistyöllä saavutamme selvästi parempia tuloksia kuin vai yksin tekemällä. Yhdessä takaamme kattavamman näkyvyyden ja sitä myötä paremman työntekijöiden saatavuuden.

Rekrytoijilla alan työkokemusta

Kaikilla rekrytoijillamme on käytännön kokemusta rakennustyömaiden ympäristöstä, toiminnasta sekä käytännön tekemisestä. Työmaan realiteettien ymmärrys takaa Värväämölle parhaan mahdollisen laadun.
Teollisuus, Logistiikka
x

Jokaisesta uudesta työntekijästä

Jokaisessa Värväämön työhaastatteluissa ja työhönottoprosessissa varmistetaan työnhakijan käytännön kokemus rakennusalalta sekä suositukset edellisiltä työnantajilta sekä esimiehiltä.

Seurataan työnteon etenemistä

Laadukkaalla yhteistyöllä ja jatkuvalla keskusteluyhteydellä tilaajan kanssa seurataan työn edistymistä sekä työnteon laatua. Työntekijöidemme osaaminen, Värväämön henkinen pääoma, on koko toimintamme kivijalka ja aihe josta olemme ylpeitä.

Pyrimme kestävään yhteistyöhön

Rakentava yhteistyö Värväämön sekä Asiakasyrityksen välillä kehittää yhteistyön kaikkia osapuolia ja takaa molempien onnistumisen. Kestävän ja kehittyvän kumppanuuden avulla vahvistamme molempien toimintaedellytyksiä sekä asemaa markkinoilla.

TÄLTÄ SE NÄYTTÄÄ!

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä.

N

Sama tahto siitä miten ihmisiä kohdellaan

N

Hoidetaan asiat niin kuin on sovittu

N

Hyvällä fiiliksellä työn tekemistä

KUINKA ME HUOLEHDIMME TYÖNTEKIJÖISTÄ?

REILU PALKKA

   TES:iin ja osaamiseen perustuen

HENKILÖSTÖKYSELYT

 Ja fiiliskyselyt pidetään säännöllisesti

TURVAKORTIT

Kortit hoidetaan aina ajan tasalle

TYÖTERVEYSHUOLTO

   Kaikille heti ekasta päivästä

Z

EI KARENSSEJA

 Jos asiakas haluaa vakinaistaa

TYÖNTEKIJÄTAPAHTUMAT

Säännölliset ja työntekijöille ilmaiset tapahtumat

TYÖVAATTEET

Omat työvaatteet räätälöitynä värväämöläisille

Uudistamme rakennusalaa

Järjestämme sekä toimihenkilö- että vuokratyöntekijöillemme puolivuosittain työntekijäkyselyt. Kyselyiden avulla pidämme yllä jatkuvaa kehitystä sekä mahdollista korjaavaa toimintaa toimipisteissämme sekä asiakasyritystemme työmailla työntekijöidemme osalta.

N

Suurimmalla osalla henkilöstöstämme on raksatausta

Värväämöläinen asenne on periksiantamattomuus. Suurimmalla osalla toimihenkilöistämme on raksatausta, joten työnantajana tiedämme, mitä tämä työ on. Me ei titteleistä välitetä, juomme kaikki kahvia samasta pannusta, näin kaikilla on rennompaa.
N

Huolehdimme meille kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista

Hoidamme tilaajavastuuvelvoitteemme ja toimitamme aina tilausvahvistuksen yhteydessä työn tilaajalle ajan tasalla olevan tilaajavastuuraporttimme.
Raksaduunit