Värväämö is back

Tiedotteita on julkaistu, somessa on pöhisty, Värväämö on tullut takaisin tarjoamaan kovimpia duuneja pehmeimmillä arvoilla. Mutta mitä se tarkoittaa? Mikä on uutta? Mitä tässä nyt on oikein tapahtunut?  

Reilu, rehti, rohkea – Värväämö

Niin työmailta kuin kahvipöydistä on kuulunut kaipuuta värväämöläisyydelle sekä inhimilliselle työnantajalle. Kovia duuneja on painettu, mutta pehmeät arvot ovat puuttuneet. Koska ikävä oli suuri, Citywork osti Värväämön osaksi kasvavaa henkilöstöpalvelualan konserniaan. Mutta miksi tuoda Värväämö takaisin sellaisenaan? Tehdään asiat isommin!  Värväämön alle sulautuivat rakennusalan henkilöstöpalvelun ammattilainen Projektivoima sekä yrittäjäpohjainen HR-Yhtiöt. 

Jatkossa tarjoamme kovimpia duuneja, pehmeimmillä arvoilla, värväämöläisittäin! Mukana tekemisessä on kaikkien yhtiöiden osaavaa henkilökuntaa ympäri Suomea! 

Värväämön uudet sivut löydät täältä: www.varvaamo.com

Henkilökuntamme yhteystiedot täältä: https://www.varvaamo.com/henkilosto/

Värväämön tekemisestä erityisen innoissaan on kaikkien työntekijöidemme kanssa liiketoimintajohtajamme Tomi Käiväräinen, ”Tarjoamme työnhakijoille reilusti mahdollisuuksia, rehellisesti apua ja rohkeasti palautetta.” 

Miksi Värväämö?

Suomi tarvitsee värväämöläisyyttä. Kovien duunien keskellä meidän pitää muistaa raskaiden töiden raatajia pehmeillä arvoilla. Juomme kahvit, kohtaamme ihmisen ihmisenä ja pidämme huolen siitä, että työntekijöillämme on asiat hyvin. 

”Meidän kautta pääsee sekä ammattipätevyyttä vastaaviin työtehtäviin että uran alkuvaiheen hommiin. Värväämöllä annetaan tilaa kehittyä, uusia mahdollisuuksia sekä apua kaikissa tilanteissa. Hommia painetaan reilusti, rehdisti ja rohkeasti.”, sanoo Tomi.

Tulevaisuus on kahvintuoksuinen

Seuraavien kuukausien aikana tulemme tekemään toimenpiteitä sen eteen, että pystymme toimimaan kattavasti ympäri Suomea työntekijöidemme parhaana työnantajana ja tietysti strategisena kumppanina asiakkaillemme. Tervetuloa juomaan kanssamme kahvit!

”Kasvetaan yhdessä värväämöläisinä, juodaan kahvit ja painetaan kovimpia duuneja, pehmeimmillä arvoilla.”

Reilu, rehti, rohkea – Värväämö