VÄRVÄÄMÖ IS BACK

 

Kuinka siistiä, että saamme taas jälleen tarjota kovimpia duuneja, muistaen pehmeimmät arvot?
Värväämö valtaa rakennusalan läpi Suomen! Projektivoima, HR-Yhtiöt ja Värväämö ovat nyt Värväämö!

Värväämö is back!

Citywork Oy on 1.7.2021 ostanut Värväämö Oy:n osakekannan. Yhdistämme heinäkuun aikana Värväämö Oy:n rakentamisen tuki- ja henkilöstöratkaisuiden liiketoimintaan. Tulemme jatkamaan toimintaa Värväämö -brändinä.

Värväämöstä tulee merkittävä rakentamisen alan osaaja ja brändi rakentamisen ja teollisuuden henkilöstövuokraukseen. Jatkamme hienolla brändillä, jonka arvot ovat lähellä ihmistä ja ihmisten arkea! Palvelemme teitä jatkossa entistä laajemmin ja kattavammin 10 paikkakunnalla!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Ota yhteyttä

LÖYDÄT MEIDÄT JATKOSSA

Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Ja kahvi on kuumaa – tervetuloa!

Parhaat teollisuuden ja rakennusalan avoimet työpaikat löydät Värväämöstä. Töitä on tarjolla, niin työmailla ja tehtaissa, kuin työnjohto- ja toimihenkilötehtäviinkin.

 

Rakentamisen ja teollisuuden työt

Duunia rakennustyömailla ja tehtaissa. Värväämme töihin mm.: rakennusmiehiä ja -apumiehiä, sähkö- ja LVI-asentajia, kirvesmiehiä, maanrakentajia, elementtiasentajia ja tuotantotyöntekijöitä.

 

Työnjohto- ja toimihenkilötyöt

Rekrytoimme osaajia rakennusalan yrityksiin toimihenkilötehtäviin. Tyypillisiä nimikkeitä ovat mm.: työnjohtaja, vastaava mestari sekä laskenta-, projekti- tai työmaainsinööri.