Rakennusalan, logistiikan ja teollisuuden avoimet työpaikat

Värväämme rakennusalan ja teollisuuden osaajia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme töihin rakennusalan ja teollisuuden osaajia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.

Näin Värväämöagentti toimii!

Ota yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Ei haittaa vaikket olisikaan vielä vaihtamassa työpaikkaa.

Tutustutaan toisiimme

Tutustutaan toisiimme molemmin puolin. Kerro toiveesi ja minkälaisia töitä etsit. Me kerromme meistä ja asiakkaistamme. Arvioidaan yhdessä mahdollisuutesi.

U

Löydä mahdollisuuksia

Tästä alkaa meidän työ. joten jätä kaikki meille, etsimme kiinnostavimmat duunit juuri sinulle. Ehdotamme erilaisia vaihtoehtoja ja edetään sitten kun sinusta tuntuu oikealta.

R

Aloita uudessa työssä

Sitten sä aloitat uudessa työssä ihan sinun aikataulusi mukaan.

VÄRVÄÄMÖLÄISYYS?

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä.

N

Sama tahto siitä miten ihmisiä kohdellaan

N

Hoidetaan asiat niin kuin on sovittu

N

Hyvällä fiiliksellä työn tekemistä

KÄÄNSIMME TYÖNHAUN YMPÄRI!

Oikean työn löytäminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Ei ole helppoa hypätä tutusta työstä uuteen ja tuntemattomaan. Värväämöagentti -palvelumme kääntää työnhaun päälaelleen, ja jatkossa sinun toiveesi ratkaisevat! Kuuntelemme uratoiveesi, kartoitamme osaamisesi ja etsimme kiinnostavimmat työpaikat. Toimimme kuin agenttitoimisto – siis ihan niin kuin leffatähdillä. Shhh! Toimimme täysin luottamuksellisesti, joten yhteydenotostasi ei hiiskuta nykyisen työpaikkasi pomolle tai kollegoillesi.

h

Toimihenkilöä löytää vuosittain uuden työpaikan kauttamme

Asiakasyritystä, joista etsimme parhaat työmahdollisuudet

Vuotta rekrykokemusta takaa laadukkaan palvelun

U

Kokopäiväistä toimihenkilöagenttia

Rakennusalan kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot!

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät.

Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

 

Parhaat teollisuuden ja rakennusalan avoimet työpaikat löydät Värväämöstä. Töitä on tarjolla, niin työmailla ja tehtaissa, kuin työnjohto- ja toimihenkilötehtäviinkin.

SÄÄSTÄ AIKAA JA HERMOJA

On ihan ok soitella tutuille töiden perässä. Samalla rajaat kuitenkin pois satoja kiinnostavia yrityksiä ja työmahdollisuuksia. Nyt saat yhdellä yhteydenotolla käyttöösi laajan verkostomme yli 500 yritykseen moderneista pörssiyhtiöistä pienempiin perheyrityksiin.

Olemme tehneet asiakasyritystemme kanssa yhteistyötä pitkään ja tunnemme ne läpikotaisin niiden toimintatavat, työkulttuurin, starttaavat kohteet, piilotyöpaikat ja asiat, joita et netistä ja lehdistä löydä. Näin löydämme sinulle sopivimmat yritykset. Jaa, mitäkö maksaa? Ei mitään.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelemme rakennusalan työnjohtajia ja toimihenkilöitä, joilla on halu ottaa urallaan seuraava askel. Voit olla alan opiskelija tai kokenut ammattilainen. Tyypillisiä nimikkeitämme ovat mm. työnjohtaja, vastaava mestari, vastaava työnjohtaja, työmaamestari, työpäällikkö, projektipäällikkö, työnjohtoharjoittelija, työmaa-, projekti-, laskenta- ja hankintainsinööri.

Eikä haittaa, vaikka et olisi heti valmis hyppäämään uusiin tehtäviin. Toimitaan sinun aikataulusi mukaan!

Toimihenkilöt ja suorarekrytointi

Suorat yhteystiedot

Värväämö ja värväämöläiset haluavat muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme töihin rakennusalan ja teollisuuden osaajia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.

Mira Loponen

Mira Loponen

Rekrytointi

040 749 5749
mira.loponen@varvaamo.fi