Ajoneuvoasentaja

17.9.2023

Hae työpaikkaa

Espoo

Haku päättyy 14.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme autotohtoria. 

Toisella nimellä tehtävä voidaan sanoa myös autoasentajana tai autokorjaajana mutta me tykätään tästä tohtorista sillä pääset työssäsi selvittämään, mitä korjaus- ja huoltotoimenpiteitä auto tarvitsee ja sen jälkeen toteuttamaan nämä. Syksyllä ja keväällä työtehtävissä on lisäksi rengasasennuksia talvi- ja kesärenkaiden vaihdossa.

Mikäli omistat sähköautojen korjausluvat niin huippua tätäkin pääsee tekemään. Jos luvat on vielä vaiheessa tai sinulla ei näitä ole ei hätää, polttomoottoriautoja me pääasiassa korjaammekin.

Työpaikka sijaitsee Kivenlahdessa. Oman auton puuttuessa työmatka taittuu julkisilla. B-ajokortti on kuitenkin edellytys työhön. Sähkötyöturvallisuuskortti ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työskentelykieli työpaikalla on suomi mutta kytkentäkaavioiden ja huolto-ohjeiden ohjeet ovat toisinaan vain englanniksi.

Kesäkaudelle työaika on päivätyössä 7.30-15.30. Talvella vaihdamme 2-vuorotyöhön klo 7.30-20.00. Palkkauksessa huomioimme mahdollisuuden korjata sähköautoja, kokemuksesi sekä koulutuksesi. Palkkatoiveen voi jättää halutessa hakemukseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaalle töihin.

Asiakaspalvelutaidot omaava sekä motivoitunut työtään arvostava tekijä on meille tärkeä! Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta autojen korjaamisesta, sillä  perehdytyksen jälkeen työtehtävät tehdään itsenäisesti. Monimerkkihuoltona tarjoamme sinulle vaihtuvaa diagnostiikkaa, vaihtuvia työtehtäviä ja mikä parasta hallissa työskentelee kanssasi asentajien tiimin, jossa henkilöstöpysyvyys on suuri.

Olisitko sinä seuraava autotohtorimme? Mikäli näin on laitathan hakemuksen järjestelmäämme niin olemme yhteydessä!

Lisätietoja Wilma Niskanen arkisin 8-15 wilma.niskanen@varvaamo.fi tai viesti/Whatsapp/soitto 040 121 7148.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen. Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa