Ajoneuvoasentaja

17.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Heti/ sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ajoneuvoasentajaa, jonka työtehtäviin kuuluu monipuolisesti sekä ajoneuvojen huollot, korjaamiset, rengasasennukset että asiakaspalvelu. 

Autohuoltoja pääset tekemään alan johtavaan autohuollon ketjuun. Huolto on monimerkkihuolto ja huolloissa henkilöautoja. Työtehtäviin kuuluvat niin määräaikaishuollot kuin korjaustoimenpiteet sekä rengastyöt. Asiakaspalvelussa työtehtävät sijoittuvat toimistossa esimerkiksi ajanvaraukseen, oheistuotteiden myyntiin ja asiakaan laskuttamiseen. Asiakaspalvelutehtävässä edellytyksenä on sujuva suomen kielitaito, muu kielitaito eduksi! 

Kohta alkavassa rengassesongissa kanssasi työskentelee useampi työkaveri, sesongin jälkeen työtä tehdään myös itsenäisesti. Toki yksin ei tarvitse olla, työpaikalla työyhteisösi muodostaa niin toimiston hallinnollinen poppoo kuin asennushallissa autohuoltoja tekevät asentajakollegat.

Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjataihin välille 8-18 ja lauantaivuoro on klo 9-14 välillä. Rengassesongissa työajat voivat hieman venyä. Työsuhde on vakituinen eli pitkäaikainen. Palkkauksen taustalla on autorengasalan työehtosopimus, mutta haluamme huomioida aikaisemman osaamisesi asiakaspalveluun.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta ajoneuvoasentajan työstä esimerkiksi työharjoittelujen muodossa. Kaikki alaan liittyvä kokemus ja koulutus katsotaan eduksi. Sähköautojen korjauskokemus ja-luvat plussaa!

Meille tärkeintä on, että asiakkaamme tulevat laadukkaan palvelun jälkeen vuosi toisensa jälkeen asiakkaaksi. Tässä oletkin avainasemassa, asiakaspalvelun sekä laadukkaan työnjäljen osalta.  

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan jo ennen kuin hakuaika päättyy. Katsomme hakijoita jo hakuaikana. Työ on tarkoitus aloittaa lokakuun alku/loppupuolella. 

Lisätiedot arkisin klo 8-15 wilma.niskanen@varvaamo.fi tai viesti/Whatsapp 040 121 7148

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa