Alamiespätevä rakennustyöntekijä

20.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Heti/ sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Oletko suorittanut alamieskoulutuksen tai löytyykö sinulta kokemusta taakankiinnityksistä ja alamiehen tehtävistä ?
Jos vastasit kyllä niin laita hakemusta pikimmiten sillä etsimme asiakkaallemme useampaa alamiespätevää rakennustyöntekijää!

Työkohteita on useampia ja voit sijoittua yhdelle työmaalle pitkäksikin ajaksi, työmaat sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja työtä tehdään arkisin klo 7-15:30. Työt pitävät sisällään nosturinostojen taakankiinnityksiä, siirtelyä ja mahdollista kuorman purkua. Nostojen lisäksi pääset myös osallistumaan muihin työmaalogistiikan tehtäviin kuten; tavaran vastaanotto- purku ja siirrot, sisälogistiikkaan sekä mahdollisiin muihin rakennustyömaan avustaviin tehtäviin.

Tehtävä vaatii hakijalta jo suoritettua alamieskoulutusta tai aikaisempaa kokemusta taakankiinnityksistä ja nostoista. Jos et ole käynyt kurssia mutta olet toiminut aikaisemmin alamiehenä, voimme katsoa mahdollisuuksia kurssin suorittamiseen Värväämön kautta. Sinulta tulisi löytyä kuitenkin voimassa oleva työturvallisuuskortti, ahkeraa ja omatoimista työasennetta sekä työturvallista otetta taakankiinnityksiin ja nostoihin.

Värväämö tarjoaa muun muassa reilun palkkauksen osaamisesi/ TES mukaan, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, laadukkaat työvarusteet, työterveyshuollon ja mahdollisuuuden edetä rakennusalan tehtävissä kiinnostuksesi mukaan, pitkäaikaisesti.

Hae työpaikkaa pikimmiten sillä työt voi alkaa kohdallasi jo heti seuraavana päivänä!
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Tutustu myös Värväämön eri kanaviin:
-Kotisivu: https://www.varvaamo.com/
-Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCeLAa7h0sLmShm1Z955Yc7A
-Facebook: https://fi-fi.facebook.com/varvaamo/
-Instagram: https://www.instagram.com/varvaamo/?hl=fi
-LinkedIn: https://fi.linkedin.com/company/varvaamo-oy

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa