Aloitteleva IV-asentaja

24.1.2023

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 12.2.2023

Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Värväämme aloittelevan IV-asentajan Turun kohteisiin.

Hakijalta toivomme alan tutkintoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työtehtäviin kuuluvat niin asennukset, puhdistukset, kuin huollot vanhemman asentajan apuna. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti! 

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme. Hyville tekijöille riittää töitä pitkäaikaisesti!

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä.  Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
Mikko Kiiskinen, 040 6570038, mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin.
Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa