Aloitteleva kirvesmies

26.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 3.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Omaatko jo kokemusta rakennusmiehen tehtävistä ja haluat päästä etenemään kirvesmieheksi? 

Etsimme motivoituneita ja rakennusalasta kiinnostuneita nuorempia kirvesmiehiä uudis- ja saneerausrakennuskohteisiin Uudenmaan alueelle. Nuorena kirvesmiehenä sinulla on jo monipuolista kokemusta rakennusalan tehtävistä ja alan koulutus käytynä tai useamman vuoden työkokemus taustalla. 

Työtehtävät riippuvat asiakkaidemme tarpeesta sekä työntekijän omasta osaamisesta. Tarjolla on monipuolisesti uudis- ja saneerauskohteiden ulko- ja sisätöitä. Tehtävät voi olla esimerkiksi ikkuna-ovi asennusta, muottitöitä, raudoituksia, betonitöitä, kipsilevytystä, varuste-kalusteasennuksia ym. kirvesmiehen duunia laidasta laitaan.

Hakijalta toivomme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, luotettavuutta ja piirustusten lukutaitoa sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä tai pitkää taustaa rakennusmiehen hommista. Sinulta tulisi löytyä myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme. Hyville tekijöille on riittää töitä!

Hae paikkaa pikimmiten sillä työt voivat alkaa jo heti seuraavana päivänä! 
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa