Aluepäälliköksi Värväämölle

23.9.2022

Hae työpaikkaa

Oulu

Haku päättyy 16.10.2022

Työ alkaa: Sop. mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Me Värväämössä halutaan muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää entistä reilumpaan suuntaan. Arvomme rakentuvat sanojen reilu, rehti ja rohkea ympärille. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme uusia värväämöläisiä mm. rakennusalalle, logistiikan toimialalle sekä teollisuuden tehtäviin. Yritykset saavat meiltä henkilöstöä niin henkilöstövuokrauksen, suorarekrytointien, resurssointipalveluiden kuin ulkoistusratkaisujen kautta. Kuulumme Henkilöstöpalvelualan liittoon ja olemme tällä hetkellä sijalla 14.

Etsimme asiakaslähtöistä Aluepäällikköä Oulun seudulle.
Työviikkosi tulevat koostumaan mm. asiakashankinnasta, asiakaskäynneistä, työnhakijoiden etsimisestä ja pidät huolta työntekijöiden työsuhteista. Toiminnan kasvaessa saat rekrytoida itsellesi toimihenkilöitä, kasvun tukemiseksi.

Meillä ei ole tarkkoja kriteerejä siitä, että millainen valittavan aluepäällikön taustan tulisi olla. Voit siis olla esim. meidän toimialalla myyntitöitä jo tekevä, uusia haasteita kaipaava henkilö tai vastaava. Jos sinulla on aikaisempaa tuntemusta rakennus-, logistiikka- tai teollisuusalan toimialoista, katsomme sen eduksi. Toivoisimme, että nautit asiakaslähtöisestä työstä. Näet työskentelyotteesi sijoittuvan meidän arvojemme mukaiseen toimintaan. Omaat hyvät it-taidot ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi.

Lupaamme, että sinulla tulee olemaan monipuolinen työnkuva. Pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä, edesauttamaan henkilöiden työllistymisessä. Meiltä Värväämöstä saat modernit ja ketterät työkalut työntekemiseen. Näiden lisäksi saat tukea konsernista eri tilanteissa.

Tervetuloa reiluun, rehtiin ja rohkeaan yhteisöömme!
Hakemuksen voit lähettää suoraan sähköpostitse: tomi.kaivarainen@varvaamo.fi , mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liiketoimintajohtaja Tomi Käiväräinen vastaa mielellään kysymyksiisi numerossa 045 172 5589.

Hae työpaikkaa