Asiakaspalvelija Länsi-Espooseen

14.9.2023

Hae työpaikkaa

Espoo

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme aurinkoista asiakaspalvelijaa rengassesonkiin! 

Rengassesongissa asiakaspalvelijan työtehtäviin kuuluvat asiakkaiden ajanvarauskyselyihin, varaamiseen ja laskuttamiseen liittyvät työtehtävät. Asiakaspalvelua pääset tekemään sekä kasvotusten toimistossa, että tietokoneen sekä puhelimen välityksellä. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat palvelun laskuttaminen asiakkaalta. 

Työskentelykielenä sujuva suomi kirjoittaen ja puhuen. Kaikista muista kielitaidoista saa ehdottomasti plussaa! Työ edellyttää normaalit tietotekniset taidot ajanvarauksen tekemiseksi. Työskentely tapahtuu toimispisteella klo 8-17 välillä arkisin. 

Työ alkaa arviolta lokakuun puolessa välissä ja kestaa sesongin keston eli noin 1-1,5kk. Sesongissa työskentely on toisinaan hektistä ja kiireistä. Oma-aloitteinen ja itsenäinen ote ovat tärkeitä mutta yksin ei töissä tarvitse olla. Tukenasi tehtävissä on toimiston puolella yrityksen hallintoa sekä hallin puolelta asentajia. 

Mikäli kiinnostuit tästä hommasta, niin laita hakemus järjestelemämme kautta tulemaan. Katsomme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa