Asiakaspalvelija Pohjois-Helsinkiin

14.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Asiakaspalvelija rengasalalle!

Etsimme syksyn rengassesonkiin asiakaspalvelijaa. Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi aikojen varaaminen, oheistuotteiden myynti, asiakaspalvelu sekä kassatyöskentely.

Tarvitset työssä tarkan ja ripeän työotteen sillä sesongille ominaisesti aikataulussa pysyminen on tärkeää. Asiakaspalvelun tehtävissä pääset laskuttamaan asiakkaita renkaiden vaihdosta ja varaamaan heille aikoja renkaanvaihtoon. 

Työaika arkisin klo 8-17 välillä. Toki sesongille ominaisesti työaika voi joskus venyä, joten olethan valmis siihen. Työskentelykieli suomi. Muu kielitaito eduksi. Työ edellyttää normaalit tietotekniset taidot ajanvarauksen tekemiseksi. 

Työ alkaa arviolta lokakuun loppupuolella ja työtä on sesongin pituudesta riippuen noin 5-8 vko. Työpaikalle pääset oman auton puuttuessa kulkemaan myös julkisilla. 

Lokakuuhun on aikaa, mutta katsotaan hakijoita ja tehdään valintoja jo hakuaikana. Eli ei kun varaamaan paikka syksyn reippaimmasta duunista!

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa