Auraaja lumitöihin talvisesonkiin

12.9.2023

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 1.10.2023

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Tarvittaessa töihin kutsuttava

Etsimme useita konekuskeja aurastöihin pääkaupunki- ja Uudenmaan seudulle talvisesonkiin 2023-2024! 

Värväämme kiinteistöalan asiakkaallemme tarvittaessa töihin kutsuttavia auraajia/konekuskeja talven lumikauteen pääkaupunkiseudulle. Töitä on tarjolla niin keikkaluonteisesti kuin kokopäiväisestikin ja aurausta tehdään lumitilanteen mukaan kaikkina vuorokauden aikoina arkena sekä viikonloppuisin, painottuen yöaikaan ja varhaisiin aamuihin.
Työkohteet koostuvat taloyhtiöiden ja liiketilojen pihojen sekä teiden aurauksesta. Etsimme myös alkutalven pihatyöntekijöitä, jotka voivat jatkaa tehtäviä lumityöntekijöinä tai muussa kiinteistönhoitajan tehtävässä!

Töitä on lumitilanteen mukaan ja kutsu töihin voi tulla nopeallakin varoitusajalla, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Etsimme henkilöitä, joilla on valmius ja halu tehdä töitä joka vuorokauden aikoina, ja joilta löytyy jo aikaisempaa kokemusta eri aurauskalustosta. Ei haittaa vaikka olisit aloittelija, asiakkaamme perehdyttää sinut kalustoon ja työhön.

Töitä on mahdollista tehdä useasta eri lähtöpaikasta, Helsingistä, Espoosta sekä Vantaalta.

Odotamme hakijalta myös: 
-Täysi ikäisyyttä
-B-ajokortti, muista luokista plussaa
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Valmiutta aamu-ilta-yötyöhön
-Kykyä itsenäiseen konetyöhön sekä aiempaa kokemusta mm. Kramer, Wille
-Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi

Värväämö tarjoaa muun muassa:
Kattavan perehdytyksen työtehtäviin, osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät,  työvaatteet -varusteet ja tehtävässä vaaditut työkalut, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, Hae työpaikkaa-painikkeen kautta.

Lisätietoja: marcus.nyman@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa