Auraaja talvisesonkiin

21.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 5.10.2022

Työ alkaa: Talvi 2022-2023 (lumitilanteen mukaan)

Työsuhde:

Työaika: Osa-aikainen

Joustavaa keikkaduunia tarjolla talvisesonkiin!  Etsimme useita konekuskeja aurastöihin pääkaupunkiseudulle talvisesonkiin 2022-2023! Hae heti jos etsit lisäduunia esim. opintojen/ toisen työn ohelle tai jopa kokoaikaisesti!

Värväämme kiinteistöalan asiakkaallemme tarvittaessa töihin kutsuttavia auraajia/konekuskeja talven lumikauteen pääkaupunkiseudulle. Töitä on tarjolla niin keikkaluonteisesti kuin kokopäiväisestikin ja aurausta tehdään lumitilanteen mukaan kaikkina vuorokauden aikoina arkena sekä viikonloppuisin. Työkohteet koostuvat taloyhtiöiden ja liiketilojen pihojen sekä teiden aurauksesta. 

Töitä on lumitilanteen mukaan ja kutsu töihin voi tulla nopeallakin varoitusajalla, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Etsimme henkilöitä joilla on valmius ja halu tehdä töitä joka vuorokauden aikoina, ja joilta löytyy jo aikaisempaa kokemusta eri aurauskalustosta. Ei haittaa vaikka olisit vasta aloittelija, asiakkaamme perehdyttää sinut kalustoon ja työhön.
Odotamme hakijalta myös: 
-Täysi ikäisyyttä
-B-ajokortti, muista luokista plussaa
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Valmiutta aamu-ilta-yötyöhön
-Kykyä itsenäiseen konetyöhön
-Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi

Värväämö tarjoaa muun muassa:
Kattavan perehdytyksen työtehtäviin, osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet -varusteet ja tehtävässä vaaditut työkalut, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, Hae työpaikkaa-painikkeen kautta.
Käymme hakemuksia läpi koko syksyn ja talven. Varmista paikkasi hyvissä ajoin!

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa