Autonasentaja

19.9.2022

Hae työpaikkaa

Lieto, Salo, Turku

Haku päättyy 9.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme autonasentajaa nuorekkaaseen ja eteenpäinmenevään asiakasyritykseemme.

Tehtäviisi kuuluvat monimerkkiautokorjaamon asennus- ja huoltotyöt. Sinulta löytyy autoalan koulutus ja jo hieman kokemustakin, reipasta asennetta ja työtä pelkäämätöntä luonnetta. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.
Olet kykenevä omatoimiseen työhön ja sinulla on myös tiimipelaajaan taidot. Työsi on itsenäistä, mutta saat osaavan porukan tuen työssäsi menestymiseen. Pääset mukaan kivaan työyhteisöön ja kartuttamaan ammattitaitoasi sekä oppimaan uutta.

Asiakkaallamme on neljä toimipistettä Turun seudulla ja Salossa, joten toimipaikkasi on neuvoteltavissa. Hae heti alla olevan linkin kautta:

https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10869951/application/basic?jobs=10869951

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot Annelta: anne.ylitalo@varvaamo.fi, 044 7533513.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa