Avainasiakasmyyjä

12.9.2023

Hae työpaikkaa

Lieto

Haku päättyy 30.9.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Hei sinä myynnistä ja asiakaspalvelusta innostuva tekijätyyppi! Meillä on sinulle töitä!

Rehux Oy on jatkuvasti kasvava, asiakaslähtöinen ja yksityisten omistama rehualan yritys. Tehdas ja konttori sijaitsevat Liedon Tarvasjoella. Yritys valmistaa rehuja ja erilaisia hiven- ja kivennäisseoksia suomalaisille maatiloille. Toiminnan keskiössä ovat laatu ja asiakaskohtaisesti räätälöidyt ruokintaratkaisut.

Olisitko sinä tiimin uusi jäsen? Tule meille kehittymään ja kehittämään! Etsimme yritykselle avainasiakasmyyjää, joka vastaa Rehuxin tuotteiden myynnistä. Jos omaat aikaisempaa kokemusta alalta ja/tai vastaavista tehtävistä, se on etu, mutta ei välttämätöntä. Asenne ja tahto oppia uusia asioita ratkaisevat!
Aluksi tehtävänäsi on auttaa tiimiä ja palvella asiakkaita, joihin kuuluu mm. kotieläintilat. Työ tapahtuu pääasiassa puhelimella, joten ethän pode luurikammoa. Kun osaamisesi karttuu, tehtävän vaativuus voi kasvaa sitä kohti, että itsekin pääset suunnittelemaan räätälöityjä tuotteita ja viet ne tarvittaviin ohjelmiin. Vähintään kohtalaiset ATK-taidot ovat siis tarpeen eri järjestelmiä käytettäessä. Työssä olet jatkuvasti yhteydessä isoon määrään asiakkaita, joten työn sujuvuus helpottuu, jos olet ripeä ja ennakoivasti ajatteleva henkilö. Työ on asiantuntijamyyntiä ja asiakaskunta on jo olemassa, joten Rehux on useimmiten tuttu puhelimen toisessa päässä olevalle.

Työyhteisössä olet ryhmähenkinen ja positiivisen asenteen omaava, haluat vahvasti kehittää ja kehittyä ja sinulla on paineensietokykyä. Rehuxilla jokainen päivä on erilainen, sillä pienessä organisaatiossa työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat päivän kuluessa. Töitä tehdään arkipäivisin klo 8-16. Kun pääset sisälle tehtävään, osittainen etätyö on mahdollista sopimuksen mukaan.

Hakea voit kätevästi tämän linkin kautta:

https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/13441653/application/basic?jobs=13441653

Jäikö jokin asia mietityttämään? Soita ja kysy lisää! Rehux Oy:n toimitusjohtaja Thomas Fagerholm antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Hänet tavoitat numerosta 0500 228648. Lisätietoja saat myös Anne Ylitalolta, p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.fi

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa