Avoin hakemus Värväämölle, Pääkaupunkiseutu

7.6.2023

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2023

Meille Värväämössä on erittäin tärkeää, että meidän kautta työllistyvät henkilöt viihtyvät työtehtävissään. Työ mitä haluamme tarjota sinulle, on sinulle mieleistä ja sopii hyvin mm. elämäntilanteeseesi. 

Värväämön asiakasyritykset koostuvat hyvin pitkälti rakennus, teollisuus, logistiikan sekä muiden toimialojen yrityksistä. Toimialan ollessa esim. logistiikka, on työtehtäviä tarjolla laidasta laitaan varastotyöntekijästä asiakaspalvelijaan. Moni asiakasyrityksistämme arvostaa vilpitöntä halua oppia uusia asioita ja asiakkaamme ovat valmiita panostamaan kehittymiseesi.

Jätä meille hakemus, kerro osaamisestasi ja että minkälaisia työtehtäviä etsit. Haluatko kehittyä uralla vai haluatko vaihtaa alaa? Haluatko hyödyntää aikaisempaa osaamistasi muihin tehtäviin? Onko sinulla unelmaduuni, mutta tarvitset apua sen löytämisessä? Vai haluatko päästä nyt ja heti töihin?

Otamme sinuun yhteyttä hakemuksen jättämisen jälkeen ja autamme sinua työllistymisen osalta.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ota yhteyttä: Mira Loponen, puh. 0407495749 (arkisin klo: 8-16 välisenä aikana).

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa