Avoin haku Pirkanmaan alueella

8.9.2022

Hae työpaikkaa

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 30.11.2022

Työ alkaa:

Työsuhde:

Työaika:

Hei,

 

Meille Värväämössä on erittäin tärkeää, että meidän kautta työllistyvät henkilöt viihtyvät työtehtävissään. Haluamme tarjota sinulle mielestä työtä, joka sopii työmäärältään ja työtehtäviltään elämäntilanteeseesi.

 

Värväämöllä työskentelee paljon rakennusalan, teollisuuden, logistiikan sekä teollisuuden työtekijöitä ja toimihenkilöitä. Toimialana logistiikka sisältää esimerkiksi varastotyöntekijöitä, kuljettajia sekä asiakaspalvelijoita. Moni asiakasyrityksemme haluaa olla mukana tarjoamassa mahdollisuutta oppia uusia asioita ja panostamaan kehitykseesi.

 

Jätä meille avoin hakemus, kerro osaamisen ja minkälaista työtä etsit. Haluatko kehittyä uralla vai haluatko vaihtaa alaa? Haluatko hyödyntää aikaisempaa osaamistasi muihin tehtäviin? Onko sinulla unelmaduuni, mutta tarvitset apua sen löytämisessä? Vai haluatko päästä nyt ja heti töihin?

Otamme sinuun yhteyttä hakemuksen jättämisen jälkeen ja autamme sinua työllistymisen osalta.

Jos jokin mietityttää voit ottaa myös yhteyttä Wilmaan, puh. 040 121 7148 (arkisin klo 8-16).

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa