Avoin haku, vastaava työnjohtaja

4.3.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.12.2022

Työ alkaa:

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haemme jatkuvasti vastaavia työnjohtajia asiakkaidemme työmaille PK-seudulle. Projekteja on sekä uudisrakentamisen että saneerauksen parissa. Työsuhteet ovat vakituisia ja sopimukset tehdään suoraan asiakasyritysten kanssa. Suurin osa hauistamme on piilohakuja, joita et julkisesti mistään löydä. Ole meihin yhteydessä, niin voimme yhdessä katsoa eri vaihtoehtoja läpi.

Vastaavan työnjohtajan rooliin toivomuksena on rakennusalan korkeakoulututkinto (esim. RKM/RI) ja aiempi kokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla muutaman vuoden työnjohtokokemus ja halukkuus siirtyä vastaavan työnjohtajan roolin.

Hakemukset käsitellään luottamuksella. Kerro meille itsestäsi ja toiveistasi jatkon suhteen, autamme parhaamme mukaan löytämään sinulle uuden, toiveidesi mukaisen ja motivoivan työpaikan.

Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen juho.palosaari@varvaamo.fi. Voit myös soittaa ja kysellä lisätietoja Juholta: 0505149958.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät mm. rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.

 

Hae työpaikkaa
<