Avustava työntekijä prosessipuhdistukseen

5.9.2022

Hae työpaikkaa

Oulu

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Osa-aikainen

Värväämme asiakasyrityksellemme avustavia työntekijöitä prosessipuhdistukseen.

Koetko olevasi fyysisesti hyvässä kunnossa ja haluavasi tekevään työhön? Sinulle hanskojen likaantuminen ja hien nousu pintaan silloin tällöin on vain se työn positiivinen puoli. Haluatko päästä tekemään alan ammattilaisten rinnalla avustavia töitä ja siitä kehittymään pikkuhiljaa vaativampiin tehtäviin osaamisen myötä? Sinua ei huimaa korkealla, eikä ahdista ahtaissa paikoissa? Haluatko työympäristön ja tehtävien vaihtuvan suhteellisen tiuhaan, eikä yksikään päivä ole samanlainen? Sitten tämä työpaikka on juuri sinulle.

Työtehtäviisi kuuluu mm. luukkuvahdin, matalapainepesun ja imupaineauton avustavat työt. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, vaan sinut perehdytetään työhön. Työt tapahtuvat tehdasympäristöissä huoltoseisakkien aikana, joiden pituus vaihtelee kohteittain. Osa töistä tapahtuu korkealla tai ahtaissa paikoissa.

Tehtävään valitun henkilön tulisi olla valmis tarttumaan niin lapioon, kuin harjaankin ja valmistautuvan hanskojen likaantumiseen. Tarvitset hyvän fyysisen kunnon lisäksi erinomaisen työteliään asenteen ja aidon halun oppia lisää. Sinulla tulisi olla vähintään B-luokan ajokortti. C-luokan kortti katsotaan eduksi. Tulityö ja työturvakortit ovat pakollisia, mutta tarvittaessa voimme avustaa niiden hankkimisessa. Tehtaat sijaitsevat ainakin aluksi Pohjois-Pohjanmaan alueella, joten sinun tulisi olla valmis liikkuvaan työhön. Myöhemmin mahdollisuus myös reissuhommiin.

Tässä on loistava mahdollisuus tekijä-tyypille hypätä mukaan kiinteistöhuollon alalle ilman pohjakoulutusta.

TYÖTEHTÄVÄ: Prosessipuhdistuksen avustava työntekijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 
Pohjois-Pohjanmaa
TYÖN KESTO: Aloitus Syyskuun alusta

TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Työturvallisuuskortti
-Asennetta tehdä annetut tehtävät huolella
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Riitta Savaloja, 040 539 3403 tai riitta.savaloja@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.
Hae työpaikkaa