CNC-koneistaja

27.9.2022

Hae työpaikkaa

Hämeenlinna

Haku päättyy 23.10.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Oletko kouluttautunut metallialalle? Saanut työkokemusta koneistuksen parissa ja haluaisit kehittyä CNC-koneistajan työtehtävissä?

Työtehtävissä pääset osaksi kotimaista metallialan yritystä, jossa pääset toimimaan CNC-koneiden valvonnassa, ohjelmoinnissa sekä työvaiheissa kuvienluvusta tuotteiden valmistukseen. Pääset tekemään erilaisia kappaleita Fanuc ja Mazarol -ohjelmapohjaisilla koneilla.

Työntekijöitä etsimme kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä on tarjolla sekä katkeavassa että jatkuvassa 2-vuorotyössä. Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille.

Työtehtävät sovitamme osaamistasoosi sopivaksi. Tässä työpaikassa sinun on mahdollista myös kehittyä eteenpäin alan tehtävissä ja monipuolistaa kokemustasi koneistajan tehtävissä! Olemme kuulleet yrityksen työntekijöiltä, että työviihtyvyys on yrityksessä hyvä ja työpaikalla on huipputiimi työskentelyn tukena.

Eduksi tehtävissä toimimiseen on kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto sekä kokemus Fanuc-ohjelmasta. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitella ja ennakoida tuotannon eri vaiheita. Tueksi tähän saat perehdytyksen lisäksi vakavaraisen ja kasvavan yrityksen.

Mikäli olet miettinyt kehittymistä ja oppimista CNC-koneistuksen alalla ja työnkuvaus kolahti laitahan hakemusta tulemaan niin olemme yhteydessä! Pääset hakemaan paikkaa esimerkiksi napsauttamalla tästä.

Lisätietoja antaa Wilma arkisin (klo 8-16) puh. 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa