CNC-koneistaja reissutyöhön

3.9.2023

Hae työpaikkaa

Ylöjärvi

Haku päättyy 23.9.2023

Työ alkaa: Loppuvuosi 2023 (arvio: marraskuu)

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

CNC-koneistajalle reissutyötä!
Matkustamaan pääset sekä Suomen sisällä, että suureen Amerikkaan saakka ja kaikkea siltä väliltä.

Asiakasyrityksemme työskentelee maailmanlaajuisesti tehden koneistusta erilaisiin tehdas-, tuotanto- ja ydinvoimala tarpeisiin. Koneistus tapahtuu Ylöjärvellä sijaitsevalla toimipisteellä sekä myös asiakkaiden luona siirrettävällä koneistuskoneella. 

Tuotteita voivat olla esimerkiksi ydinvoimalan rattaiden, tai varaosien koneistutusta. Koneistamme Ylöjärvellä tuotteen mahdollisimman valmiiksi, siirrymme asiakkaallemme, jossa asennamme ja koneistamme tarvittaessa lisää. 

Kone on malliltaan manuaalinen sovi. Pidämme kokemusta tästä tärkeänä mutta olemme myös valmiita opettamaan tämän. Edellytämme hakijalta kokemusta käsillä tehtävästä työstä – se onko se juuri koneistuksen tai levyseppähitsaajan työkokemuksesta tai kone- ja tuotantotekniikan koulutuksesta ei väliä. 

Merkityksellistä työstä tekee sen suora vaikutus yhteiskuntaan, sen infraan ja energian tarpeeseen. Työn lomassa pääset reissaamaan myös asiakaskohteisiimme – tällä hetkellä työntekijöitä on esimerkiksi Espanjassa ja Bahamalla. Koska työskentelemme ydinvoimaloissa, jokaiselle työntekijälle teetetään laaja turvallisuusselvitys. Edellytys työlle on läpi mennyt selvitys.

Työ on vakituinen. Reissutyössä työskentelemme 12h/vuorokausi, Ylöjärvellä 40/vko. Palkkaus alkaa noin 15€/h, esimerkiksi henkilöllä, jolla on hieman kokemusta koneistuksesta. Reissutyöhön ominaisesti ansiotulot kasvavat huomattavasti työmatkojen johdosta (päiväraha, ylityöt, matkakulut). Työ alkaa tammikuussa 2024. 

Jos uusi vuosi ja uudet kujeet tai tässä tapauksessa uusi vuosi ja uusi työpaikka on juttusi ja haluat tarttua tarjoukseen, jota ei ihan joka päivä tule niin laita hakemus järjestelmän kautta tulemaan! 

Lisätietoa Wilmalta wilma.niskanen@varvaamo.fi arkisin klo 8-15 välillä.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa