CNC-koneistaja Vääksyyn

11.9.2023

Hae työpaikkaa

Asikkala

Haku päättyy 30.9.2023

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Koneistajana pääset tekemään työtä maanantaista perjantaihin klo 6-7 alkaen. Työtehtävissäsi pääset työskentelemään CNC-ohjatun yläjyrsimen kanssa. Koneistuksen lisäksi työ sisältää myös tuotteiden kokoonpanoa. 

Työtunteja tarjoamme omaan elämäntilanteesi nähden, jos haluat työskennellä esimerkiksi kolmena päivänä per viikko tai tehdä lyhyempää kuin 8h/pv työaikaa – se on meille okei! Kokoaikaisena työtunnit viikossa ovat 40h/vko. 

Työtehtävissä pääset käyttämään kuvanlukutaitoa sekä ohjelmointia kun ohjelmoit koneen kuvien pohjalta. Edellytämme aikaisempaa kokemusta yläjyrsimen käytöstä. Muuten olemme avoimia kokemuksesi ja koulutuksesi suhteen. Me ollaan valmiita jeesaamaan!

Etsimme tekijää pitkäksi aikaa. Meillä viihtyvyydestä töissä vastaa hyvä porukka! Palkkassa vilkaisemme hieman työehtosopimusta, mutta haluamme myös että osaamisesi ja kokemuksesi näkyy palkassa, joten voit jättää myös palkkatoiveen hakemukseesi.

Jos paikka kuulostaa hyvältä, laita hakemusta tulemaan! Huomaathan vielä ennen hakemuksen laittoa, että kyseessä on savuton työpaikka. 

Lisätietoja työpaikasta voit kysyä Wilmalta arkisin sähköpostilla wilma.niskanen@varvaamo.fi tai klo 8-15 numerosta 040 21 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa