CNC-koneistaja Vantaalle

18.9.2023

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 14.10.2023

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haluaisitko kehittyä CNC-koneistajana? Oletko jo alalla toiminut tai vastavalmistunut? 
Me etsitään CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle!


Pääset osaksi mukavaa työporukkaa sekä organisaatiota, jossa pääset kehittymään alalla. Työtehtävissä pääset tekemään töitä työstökoneen ohjelmoinnin, laadunseurannan ja kappaleiden valmistamisen parissa sekä valmistuksen suunnittelussa esimerkiksi työkalu- ja työstöarvojen valinnoilla ja erilaisten mittausten parissa. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on kokoaikainen. Viikonloppuisin saat olla vapaalla sillä työtä on tarjolla arkisin. Työt alkavat klo 6-9. 

Hakijalta edellytämme CNC-koneistajan koulutusta. Työkokemus CNC-koneistajan työstä ja kaikesta teollisesta työstä katsotaan eduksesi. Jos sinulla ei ole aikaisempaa työkokemusta ei hätää! Työssä tärkeintä on kiinnostus alaa kohtaan. Yritykselle tärkeää on halusi oppia työtehtäviä ja CNC-koneistusta. He ovat valmiita opettamaan ja sinua CNC-koneistajana. 

Palkkauksessa haluamme huomioida aikaisemman kokemuksesi, joten voit jättää hakemukseesi palkkatoiveesi. Työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaisesti. Aloitus nopeasti on mahdollista! Tästä syystä katsomme hakijoita jo hakuaikana, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Jos siis kiinnostuit, laitathan pikaisesti hakemusta järjestelmämme kautta.

Lisätietoja paikasta saat Wilmalta arkisin (klo 8-15) wilma.niskanen@varvaamo.fi tai viesti/Whatsapp/soitto 040 121 7148.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa