CNC-sorvaaja Lohjalle

17.9.2023

Hae työpaikkaa

Lohja

Haku päättyy 22.10.2023

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Sorvaaja hei!
Meillä on paikka auki sorvaajalle piensarjavalmistukseen. 

Työtehtävät sisältävät paljon ohjelmointia sekä kuvanlukua ja itse kappaleiden valmistamista. Kuvanluku ja ohjelmien käsittely ovat oleellinen osa työtehtäviä. Työtä tehdään manuallisorvilla (Takisawa ja Puma). Siitä edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta! Lisäksi taskussa tulisi olla työturvallisuuskortti. 

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen (37,5h/vko) työn joustavassa 2-vuorossa. Palkkaus palkkatoiveet huomioiden. Tämä rekrytointi on suorarekytointi eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. 

Työskennellä voit suomeksi tai englanniksi. Tarvittaessa myös Puola ja Venäjä onnistuvat.

Jos arvostat oma-aloitteista, itsenäistä työotetta ja sinulla on myös kykyä hallita kokonaisuuksia laita hakemusta tulemaan! Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 wilma.niskanen@varvaamo.fi tai 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa