Elementtityöntekijä Hämeenlinnaan

9.5.2022

Hae työpaikkaa

Hämeenlinna

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Hei sinä betonialan ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus!
Kaipaatko uusia haasteita? Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset työpäivän sivussa työn fyysisyyden johdosta suorittamaan päivän treenin samalla?

Asiakkaamme on vakavarainen ja eteenpäin menevä yritys, jossa myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi yrityksen sisällä. Työtä tehdään elementtitehtaalla osana ammattitaitoista ja motivoitunutta työporukkaa!

Elementtityöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset elementtivalmistamisen työvaiheet kuvanluvusta ja muottien valmistamisesta laadun tarkastukseen ja raudoitukseen. Jos olet toiminut aikaisemmin elementintuotannossa tai osana jotain sen valmistusprosessia hienoa! Mutta jos et, ei hätää sinut opastetaan tehtäviin! Tässä työssä merkitsee fyysinen kunto, oppiminen ja motivaatio uusien asioiden opetteluun.

Työ edellyttää työturvallisuuskortin. Työtä pääset tekemään 2-vuorotyössä arkisin. Työaika on kokoaikainen (40h / vko). Palkkauksessa noudatetaan rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta mutta kokemuksesi huomioidaan palkkauksessa. Palkkatoiveesi voit jättää halutessasi hakemukseesi. Työt pääset aloittamaan heti ja työtä on tarjolla toistaiseksi voimassa olevalla työsuhteella.

Jos kiinnostuit paikasta, laita siis hakemusta tulemaan jo tänään, paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Pääset täyttämään hakemuksen esimerkiksi klikkaamalla tästä.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin (klo 8-15) numerosta 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<