Elementtityöntekijä Paraisille

9.5.2022

Hae työpaikkaa

Parainen

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Touko-kesäkuu 2022

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Elementtituotannon kesätyöntekijäpaikat ovat avoinna!

Betset on suomalainen noin 625 henkilöä työllistävä perheyritys, joka valmistaa betonielementtejä ja valmisbetonia. Yrityksen visio on olla oman alansa luotettavin yhteistyökumppani, palveluntarjoaja ja edelläkävijä digitaalisissa palveluissa. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on yrityksen yksi keskeinen menestystekijä. Vakavarainen perheyritys on laajentunut jo 70 vuoden ajan ja tällä hetkellä yrityksellä on Suomessa 9 tehdasta, jonne etsimme kesätyöntekijöitä sekä esimiesharjoittelijoita.

Kesätyöntekijöiden työtehtäviin kuuluvat tuotannon monipuoliset tehtävät, joita ovat muun muassa muottien valmistaminen, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt kuten laadun tarkastaminen ja mahdolliset korjaustoimenpiteet. Valmistettavia tuotteita ovat esimerkiksi seinäelementit ja ontelolaatat sekä pilarit ja palkit.

Eduksi työssä toimimisessa on rakennuspuolen koulutus ja/tai kokemus tehtävistä. Elementit valmistetaan kuvien pohjalta, jolloin kuvanlukutaito on ominaisuus, josta hyödyt suuresti. Valmius fyysiseen työhön ja tehdastyöskentelyyn sekä motivaatio uuden oppimiseen ovat työssä avainasemassa.

Tehtävä on kokoaikainen eli työtä on 40 tuntia / viikko ja työ kestää touko-kesäkuusta elokuuhun. Työtä pääset tekemään liukuvassa aamu- /päivävuorossa sekä osalla tuotantolinjoista 2-vuorossa (aamu ja ilta) tai 3-vuorossa (aamu, ilta ja yö). Käytössä on rakennustuoteteollisuuden työehtosopimus ja alan opiskelijoiden palkkaus alkaa 11,17€/h.

Tueksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä tilaisuuden kehittyä rakennusalalla osaavassa työyhteisössä. Ja jos oikein innostut, kesätyön kautta on mahdollista rekrytoitua pidempäänkin työsuhteeseen!

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemustasi esimerkiksi alla olevan linkin kautta tulemaan. Olen sinuun yhteydessä!

https://app.profiili.io/citywork/jobs/10518356/application/basic?jobs=10518356

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 numerosta 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan.
Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<