Haalariharjoittelija kesäksi rakennuksille

28.4.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 19.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haalariharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle

Haemme haalariharjoittelijoita kesäksi 2022 pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Haalariharjoittelu on suunnattu rakennusalan AMK/DIopiskelijoille. 

Haalariharjoittelu on pakollinen osa opintoja ja suoritetaan yleensä 1. ja 2. vuoden jälkeisinä kesinä. Toimimme yhteistyössä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja autamme löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Maksamme harjoitteluista aina vähintään TES:n mukaista palkkaa. 

Haalariharjoittelun tarkoituksena on oppia tekemään ruohonjuuritason töitä sekä tuntemaan työmaan toimintaa. Harjoittelun kautta pääset paremmin sisään työmaan arkeen ja pystyt hyödyntämään oppimaasi tulevissa opinnoissa, harjoitteluissa ja työelämässä. Haalariharjoittelu koostuu useimmiten avustavista tehtävistä, joita ovat esimerkiksi työmaan siisteydestä huolehtiminen, materiaalien järjesteleminen, logistiikassa avustaminen ja ammattilaisten apuna oleminen. 

TYÖTEHTÄVÄ: Haalariharjoittelu
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
 Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus touko-kesäkuun aikana. Kesto noin 2 kuukautta. Harjoittelun aloitus ja kesto katsotaan aikataulujesi mukaan. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
Käynnissä olevia rakennusalan AMK/DI opintoja
Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-18 vuoden ikää
-Aitoa halua oppia lisää rakentamisesta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Reippautta hoitaa myös likaisempia ja ei-niin-kivoja-töitä 
-Eniten odotamme asennetta. Ei ole väliä, jos sinulla ei ole vielä kokemusta, asenne ratkaisee!

MEILTÄ SAAT:
-Meillä on tarjolla oikeaa työharjoittelua – ei pelkkää sivustakatselua.
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Työvaatteet ja -varusteet
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
Rennon ja kunnollisen meiningin: emme piilottele toimistolla pikkutakkien takana, vaan juomme kanssasi kahvit niin kuin työkavereilla on tapana!

Täytäthän hakemuksesi huolella – haluamme kuulla erityisesti työkokemuksestasi: millaisia hommia olet jo tehnyt. Kerro myös, millä aikavälillä olet halukas työskentelemään sekä millaiset työt sinua kiinnostavat. 

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
Lisätietoja: 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.
Hae työpaikkaa
<