Haussa tuotantoinsinööri – Veljekset Nuutinen Oy

11.10.2021

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 20.10.2021

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Veljekset Nuutinen Oy on vuosien saatossa kasvanut yli 30 M euroa liikevaihtoa tekeväksi yhtiöksi. Töissä yrityksessä on n. 30 henkilöä. Laadun takeena on RALA-pätevyys ja yrityksellä on myös Bisnoden myöntämä AAA- luottoluokitus. Yrityksen palvelutarjonta keskittyy korjausrakentamiseen, asuntosaneerauksiin sekä kalustetuotantoon ja – myyntiin. Veljekset Nuutinen toimii Uudenmaan alueella ja toimisto sijaitsee Vantaalla Mestarintiellä.

Haemme nyt tuotantoinsinööriä. Toivomme, että olet jo kerryttänyt kokemusta työnjohdon, työmaainsinöörin tai tuotantoinsinöörin tehtävistä. Voit olla uran alussa tai kokeneempi osaaja. Vastuullasi on toimintajärjestelmän päivittäminen, tuotannonohjausjärjestelmän sisäänajo, raportoinnin yhtenäistäminen ja muut työnkuvaan liittyvät tehtävät.

TYÖTEHTÄVÄ: Tuotantoinsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Vantaa ja PK-seudun työmaat
TYÖN KESTO:
Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Veljekset Nuutinen Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin AMK/DI tutkinto.
– Sinulla on jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, voi myös olla uran alussa.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa ja alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

– Hyvän perehdytyksen; sinulla on tiimi, joka tukee ja kaveria ei jätetä pulaan.
– Päätöksenteko on nopeaa eikä yrityksessä ole turhaa byrokratiaa.
– Yritys pitää huolta hyvinvoinnista ja tarjoaa työntekijöille hoitokuluvakuutuksen.
– Saat kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Juho Palosaari p. 050 514 9958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai soita. Haku tehtävään päättyy 20.10.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Rakennusalan toimihenkilöitä olemme rekrytoineet vuodesta 2017 lähtien ja tähän mennessä n. 250 osaajaa on saanut kauttamme uuden työpaikan. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstötalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. Lisää meistä www.varvaamo.com.

 

 

Hae työpaikkaa
<