Hiab-kuljettaja

15.9.2022

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 28.9.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Jos sinulla on työkokemusta kuorma-autoilusta ja hiabin käytöstä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme PK-seudulla toimivalle asiakkaallemme ammattitaitoista hiab-kuljettajaa rakennusmateriaalien nostoihin ja muun tavaran kuljetuksiin. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7 alkaen ja työajot tapahtuvat Uudenmaan alueella.

Odotamme hakijalta kokemuksen lisäksi voimassa olevia ammattikortteja ja työhön edellytettävää C-korttiluokkaa.
Työt alkavat heti ja hyvälle kuskille on mahdollisesti pitkäaikaisesti töitä!

Mitä me tarjoamme sinulle?
Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:

Lisätietoja: 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa