Hitsaaja

26.9.2022

Hae työpaikkaa

Hämeenlinna

Haku päättyy 10.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Kipinöikö hitsauskätesi ja omaat vahvan kokemuksen alalta?

Etsimme ammattitaitoista hitsaajaa asiakkaallemme Hämeenlinnaan. Tehtävissä pääset soveltamaan erityisesti mig ja tig hitsausta. Tehtävät liittyvät LVI-putkistojen hitsauksiin ja materiaaleina on kookkaampia teräputkia.

Asiakkaamme on 40-vuotias LVI-alan yritys, joka toteuttaa asuin-ja liikerakentamisen uudis-ja saneerauskohteiden laadukkaita LVI-palveluita, jonka toimintaan kuuluu myös prosessiputkitus.

Millaista tekijää etsitään?
Edellytämme hakijalta alan vahvaa kokemusta, työturvallista tapaa työskennelle sekä työturvallisuus- ja tulityökortit. Hitsauspätevyydet ovat välttämättömät. Metallialan koulutuksen katsomme eduksesi. Näissä tehtävissä huomioimme erityisesti hitsauskokemuksen sekä motivoituneen työasenteen.

Mitä me tarjoamme sinulle?
Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa pikimmiten sillä työt voivat alkaa jo heti seuraavana päivänä!

Lisätietoja:
Kent Hjerppe, 040 1535823, kent.hjerppe@varvaamo.fi
Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Tutustu myös Värväämön eri kanaviin:
Kotisivu: https://www.varvaamo.com/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCeLAa7h0sLmShm1Z955Yc7A
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/varvaamo/
Instagram: https://www.instagram.com/varvaamo/?hl=fi
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/company/varvaamo-oy

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa