Hitsaaja Helsinkiin

17.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 15.10.2023

Työ alkaa: Mahdollisimman pian

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Moikka hitsaaja!

Me etsitään hitsaajaa vaihteleviin työkohteisiin Uudenmaan alueella. Työskennellään eri työmaille, tehden asennushitsausta teräs rakenteisiin. Erityisesti mig + tig hitsauksella pääsee meillä työskentelemään.

Työmaat sijaitsevat Uudenmaan alueella alueella. Liikkuminen työmaiden välillä onnistuu omalla tai firman autolla. B-ajokortti siis pakollinen! Lisäksi työmaille ei valitettavasti ole asiaa ilman työturvallisuus- ja tulityökorttia. 

Mitä toivotaan siulta? Edellisten korttien lisäksi halutaan kokemusta. Kuvanlukutaitoa tehdä hitsaukset toisinaan itsenäisesti ja toisinaan pari työskentelynä. Eduksi on CAD osaaminen ja hitsauspätevyydet. Niitä ei kuitenkaan turhaa kannata murehtia – meille kokemus on se juttu joka puhuttelee! Suomenkielentaito on myös välttämättömyys siellä työskentely suomeksi. 

Työsuhteen taustalla on teknologia-alan tes. Palkkauksen tarjoamme kokemuksesi sekä palkkatoiveesi huomioiden. Palkkatoiveen voi jättää hakemukseen halutessaan.

Työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan. Kestosta voidaan sopia sopimuksen mukaan. Siis jos olet esimerkiksi etsimässä loppu vuoden mittaista työpaikkaa tai kuukauden pestiä, millainen sattuisi olemaan paras sinulle? Hyvälle tekijälle on mahdollisuus pitäaikaiseen työhön.

Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin klo 8-15 välillä Wilma Niskanen wilma.niskanen@varvaamo.fi tai 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa