Huoltomekaanikko

25.5.2022

Hae työpaikkaa

Mikkeli, Savonlinna, Varkaus

Haku päättyy 31.7.2022

Työ alkaa: Sop. mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellä on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Sigma Trukit Oy:n huoltoliiketoiminta, Sigma Service  toimii maahantuojahuoltona Sigma Trukkien edustamille tuotemerkeille tuottaen huolto-, varaosa- ja koulutuspalvelut. Sigma Servicen huoltotiimi korjaa ja huoltaa myös kaikki trukkimerkit ja -mallit, lisälaitteineen.

Sigma Trukit Oy etsii Värväämö Oy:n kautta omille kirjoilleen huoltomekaanikkoa Mikkelin seudulle.

Huoltomekaanikon arkipäiväisiin työtehtäviin kuuluvat mm. huoltopyyntöjen vastaanotto, töiden suunnitteleminen, asiakkaiden tiloissa huoltojen suorittaminen ja tarpeen tullessa varaosien tilaaminen. Raportointi tehdään it-järjestelmien avulla. Asiakaskunta sijoittuu Mikkeli – Varkaus ja Savonlinna alueelle. 

Tehtävässä menestyy henkilö, kenellä on osaamista esim. autojen, raskaan kaluston tai työkoneiden huolto- ja korjaustyöstä. Kaikki osaaminen, mikä liittyy trukkien käsittelyyn tai sähköpuoleen, katsotaan eduksi. Kohtuullinen englannin kielen kirjallinen osaaminen katsotaan myös eduksi.

Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii itsenäisestä työstä.  Muun alueen huoltotiimistä saa tukea aina tarpeen mukaan. Asiakkaiden kanssa ollaan paljon tekemisissä sekä huoltotyöt tehdään heidän tiloissaan, tulee valitun henkilön olla asiakaspalveluhenkinen.

Sigma Service panostaa työntekijöiden perehdyttämiseen sekä osaamisen kehittämiseen. Saat siis kattavan perehdytyksen työtehtäviin, alkaessasi työskentelemään itsenäisesti alueella. Lisäksi saat yritykseltä käyttöösi trukkien korjaukseen varustellun huoltoauton työtehtävien suorittamiseen.

Sigma Trukit Oy maksaa kiinteää kk-palkkaa, osaamisen mukaan. Yrityksellä on myös käytössä bonusjärjestelmä. Lisäksi tuleva työnantaja tarjoaa lounasedun, virikesetelit, kattavan työterveyshuollon sekä muita etuuksia.

Työpaikkaan voit hakea joko kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä: Mira Loponen, puh. 040 749 5749, mira.loponen@varvaamo.fi .

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<