Huoltomekaanikko

27.5.2022

Hae työpaikkaa

Iisalmi

Haku päättyy 7.8.2022

Työ alkaa: Sop. mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellä on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Sigma Trukit Oy:n huoltoliiketoiminta, Sigma Service toimii maahantuojahuoltona Sigma Trukkien edustamille tuotemerkeille tuottaen huolto-, varaosa- ja koulutuspalvelut. Sigma Servicen huoltotiimi korjaa ja huoltaa myös kaikki trukkimerkit ja -mallit, lisälaitteineen.

Sigma Trukit Oy etsii Värväämö Oy:n kautta omille kirjoilleen huoltomekaanikkoa Iisalmeen.
Työtehtäviin kuuluvat toimipisteellä mm. huoltotöiden vastaanottaminen, huoltojen suorittaminen ja asiakaspalvelu. Huoltoja tehdään myös asiakkaiden tiloissa, Pohjois-Savon alueella.

Aikaisempi työkokemus trukkien huolloista katsotaan eduksi. Voit kuitenkin omata osaamista esim. autojen, raskaan kaluston, sähköpuolen tai työkoneiden huolto- ja korjaustehtävistä. Kohtuullinen englannin kielen kirjallinen osaaminen katsotaan myös eduksi.

Sigma Trukit Oy panostaa työntekijöiden perehdyttämiseen sekä osaamisen kehittämiseen. Saat siis kattavan perehdytyksen työtehtäviin, ennen kuin alat työskentelemään itsenäisesti työtehtävissä. Lisäksi saat yritykseltä käyttöösi trukkien korjaukseen varustellun huoltoauton työtehtävien suorittamiseen.
Sigma Trukit Oy maksaa kiinteää kk-palkkaa, osaamisen mukaan. Yrityksellä on myös käytössä bonusjärjestelmä. Lisäksi tuleva työnantaja tarjoaa lounasedun, virikesetelit, kattavan työterveyshuollon sekä muita etuuksia. Huoltotiimi pitää huolta, että varmasti viihdyt tehtävissä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi työpaikan osalta, lähetä hakemuksesi joko kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse.
Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä: Mira Loponen, puh. 040 749 5749, mira.loponen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<