Huoltomekaanikko

15.9.2023

Hae työpaikkaa

Lappeenranta

Haku päättyy 2.10.2023

Työ alkaa: Sop. mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellä on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Sigma Trukit Oy:n huoltoliiketoiminta, Sigma Service toimii maahantuojahuoltona Sigma Trukkien edustamille tuotemerkeille tuottaen huolto-, varaosa- ja koulutuspalvelut. Sigma Servicen huoltotiimi korjaa ja huoltaa myös kaikki trukkimerkit ja -mallit, lisälaitteineen.

Sigma Trukit Oy etsii Värväämö Oy:n kautta omille kirjoilleen huoltomekaanikkoa Lappeenrannan alueelle.
Huoltomekaanikon arkipäiväisiin työtehtäviin kuuluvat mm. huoltopyyntöjen vastaanotto, töiden suunnitteleminen,  huoltojen suorittaminen korjaamolla ja tarpeen tullessa varaosien tilaaminen. Raportointi tehdään it-järjestelmien avulla. 

Tehtävässä menestyy henkilö, kenellä on osaamista esim. autojen, raskaan kaluston tai työkoneiden huolto- ja korjaustyöstä. Kaikki osaaminen, mikä liittyy trukkien käsittelyyn tai sähköpuoleen, katsotaan eduksi. Kohtuullinen englannin kielen kirjallinen osaaminen katsotaan myös eduksi. Muista huoltomekaanikoista saa tukea aina tarpeen mukaan. Yrityksen asiakkaiden kanssa ollaan paljon tekemisissä, joten valitun henkilön tulee olla asiakaspalveluhenkinen.

Sigma Service panostaa työntekijöiden perehdyttämiseen sekä osaamisen kehittämiseen. Saat siis kattavan perehdytyksen työtehtäviin. 
Sigma Trukit Oy maksaa kiinteää kk-palkkaa, osaamisen mukaan. Yrityksellä on myös käytössä bonusjärjestelmä.
Lisäksi tuleva työnantaja tarjoaa lounasedun, virikesetelit, kattavan työterveyshuollon sekä muita etuuksia.
Huoltotiimi pitää huolta, että varmasti viihdyt tehtävissä ja saat tarvittavan tuen työn tekemiseen.
Valitulla henkilöllä on tulevaisuudessa halutessaan mahdollisuus ottaa enemmän vastuuta alueen korjaamosta sekä siihen kuuluvasta huoltotiimistä. 

Liity Sigma Trukit Oy:n tiimiin, lähettämällä vapaamuotoinen hakemus kotisivujemme kautta.
Lisätietoja työpaikasta antaa Mira Loponen, puh. 040 749 5749 tai mira.loponen@varvaamo.fi .

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa