Huonekaluverhoilija

9.5.2022

Hae työpaikkaa

Lahti

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Toukokuu/Kesäkuu

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Onko työssäsi sinulle tärkeintä kädenjäljen näkyminen, tarkkuus ja laadukkuus?

Etsimme kesätyöntekijöitä osaksi arvostettua ja kotimaista huonekalutuotantoa!

Huonekaluverhoilija pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä.Työtehtävissäsi pääset osaksi huonekalun valmistusprosessia, jossa työtehtäviisi kuuluvat muun muassa huonekalujen pehmusteiden asentaminen, valmistaminen ja huonekalun päällystäminen kankaalla. Käsissäsi puurunko muuttuu lopulta kotimaiseksi ja arvostetuksi tuotteeksi!

Työtä pääset tekemään arkisin klo 5:30-16 aikavälille niin hyvien kulkuyhteyksien varrelle, että työmatkan pääset taittamaan julkisilla kulkuvälineillä.

Odotamme sinulta valmiutta fyysiseen työhön sekä tarkkuutta ja motivaatio taitojen kehittämiseen ja oppimiseen. Kokemuksen vastaavasta työstä katsomme eduksi mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä kaikki kädentaidot ovat plussaa!

Työsuhteen taustalla huomioimme puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus ilman aikaisempaa kokemusta on 11,00€/h.

Työt pääset aloittamaan toukokuussa tai koulujen lopetuksen johdosta myös kesäkuussa.Työtä on tarjolla noin elokuun loppuun / syyskuun alkuun. Jos paikka kuulostaa kesätyöpaikaltasi, ei kun vain hakemuksen täyttöön esimerkiksi klikkaamalla tästä.

Lisätietoja paikasta antaa arkisin Wilma puh. 040 121 7148 ajalla 8-15 tai wilma.niskanen@citywork.fi.

Hae työpaikkaa
<