Hydrauliikka-asentaja

5.5.2022

Hae työpaikkaa

Loimaa

Haku päättyy 26.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Onko raskas metalli juttusi? Saako hydrauliikkapiirustusten luku näppisi syyhyämään tekemistä? Kannattaa tsekata tämä!

Asiakkaamme kaipailee nimittäin juuri sinua valmistamaan kurottavia trukkeja ja ihan vakituiseen työsuhteeseen, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia uutta. Työnkuva on hyvin monipuolinen, sillä olet mukana kokoonpanotyön jokaisessa vaiheessa. Mutta ei kannata pelästyä; uuden henkilön perehdytys aloitetaan yhdestä työvaiheesta, joten työhön oppiminen ja uusien asioiden omaksuminen tulee hallittavana kokonaisuutena. Ensimmäisenä työvaiheena on koneen hydraulinen runkoputkitus, joten esimerkiksi asentajan tausta tai alan harrastuneisuus olisi hyvä omata. Myös hydraulikuvien lukutaito on iso plussa. Mutta kuten monessa muussakin asiassa, asenne ratkaisee!

Toivomme, että työmotivaatiosi on kohdillaan, olet oma-aloitteinen ja omaat positiivisen asenteen. Kaupan päälle saat mukavat työkaverit ja muutenkin kaikin puolin kivan työyhteisön, jossa tekemistäsi arvostetaan. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena ja koeajan jälkeen työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Töihin pääset nopealla aikataululla, eli laita hakemusta heti!
Hakemuslomakkeelle pääset alla olevan linkin kautta:

https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10643616/application/basic?jobs=10643616

Lisätietoja Anne Ylitalo, p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<