IV-asentaja

6.9.2022

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 2.10.2022

Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Värväämme kokeneen IV-asentajan Turun kohteisiin.

Hakijalta toivomme jo useamman vuoden kokemusta IV-asennuksista. Työtehtäviin kuuluvat niin asennukset, puhdistukset, kuin huollot oman osaamisesi mukaan. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti! 

Työtehtävä: IV-asentaja
Työpaikan sijainti:
Turku
Työn kesto: Aloitus heti/sopimuksen mukaan, ensimmäiset kuukaudet vuokralla, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään.

Tähän hommaan edellytämme:
-Aikaisempaa kokemusta alan töistä
-Työturvallisuuskortin
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

Värväämöläisenä saat:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Mikko Kiiskinen, 040 657 0038 tai mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa