IV-puhdistaja

11.5.2022

Hae työpaikkaa

Lahti

Haku päättyy 18.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Asiakkaamme etsii oma-aloitteisen työotteen omaavaa ilmastointipuhdistajaa kokopäiväiseen työhön. Työtehtäviin kuuluu ilmastointijärjestelmien puhdistukset, mittaukset ja säätötyöt.

Sinulla tulisi olla LVI-alan koulutus tai riittävästi alan työkokemusta, työturvallisuuskortti ja B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus on etu. Työ tapahtuu Lahdessa ja lähialueella.

Työssä pärjää parhaiten itsenäiseen työskentelyyn kykenevä asiakaspalveluhenkinen osaaja, jolta ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Hyvälle tekijälle luvassa pitkäaikainen työ vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja työstä antaa Tarja Kähkönen, tarja.kahkonen@varvaamo.fi tai 044 281 4612.

Avainsanat: ilmastointi, huolto, LVI

Värväämö Partnerit/ HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://www.varvaamo.com/

Hae työpaikkaa
<