Jäätelötehtaalle pakkaajaksi

11.5.2022

Hae työpaikkaa

Sipoo

Haku päättyy 5.6.2022

Työ alkaa: Kesäkuussa

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Etsitkö kesätyöpaikkaa?

Etsimme Sipoossa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme jäätelöiden pakkaajia heinäkuun ajaksi.
Työtehtäviin kuuluu mm. työskentely linjastolla josta kerätään jäätelöt pahvilaatikkoihin. Lisäksi jäätelökoneiden toimintaan liittyy muitakin avustavia tehtäviä, joihin pääset osallistumaan. Työskentelytila on lämmin, sillä jäätelömassa lähtee vasta pakkaamisen jälkeen pakkaseen. Työtehtävät ovat osittain fyysisiä tehtäviä, sillä linjastolla seistään ja siirretään tuotteita.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole missään nimessä pakollista. Olet täysi-ikäinen, asut joko lähellä tai kuljet omalla autolla, tykkäät fyysisestä työstä ja noudatat annettuja ohjeita mm. hygieniaan liittyen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, 3-vuorotyönä. 3-vuorotyössä aamuvuorot ovat 6-14, iltavuorot 14-22 ja yövuorot 22-06. Palkkauksessa noudatetaan elintarvikealojen työehtosopimusta, perus palkka ilman lisiä on yli 11,50 €/h.

Työt alkavat perehdytyksellä ennen juhannusta ja töitä on tarjolla koko heinäkuun ajan, mahdollisesti myös elokuussa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn tehdasympäristössä, mukavat työkaverit, herkulliset työsuhde-edut ja hyvän työkokemuksen tulevaisuudelle.

Miltä siis kuulostaisi työskennellä jäätelötehtaalla kesä 2022?
Laita meille pikaisesti yhteystietosi tulemaan täältä: https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10654168/application/basic , aloitamme haastattelut mahdollisimman pian.
Lisätietoja työpaikasta voit kysyä: Mira Romakkaniemi, puh. 0407495749, mira.romakkaniemi@varvaamo.fi .

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<