Kaivinkoneenkuljettaja

19.9.2022

Hae työpaikkaa

Hollola

Haku päättyy 23.10.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Telapohjainen kaivinkone etsii kuljettajaa!

Kaivinkoneenkuljettajana pääset tekemään muun muassa ruoppausta, maan käsittelyä, perustamisvaiheen töitä sekä muita maa ja vesirakennusala työtehtäviä.

Työtä pääset tekemään eri työkohteissa Päijät-Hämeen alueella. Työtä on arkisin klo 7-15:30, joten viikonloppuna pääset vielä grillailemaan vaihtelevassa syyssäässä. Työt pääset aloittamaan heti / sopimuksen mukaan ja työtä on maan jäätymisen mukaan noin marraskuuhun saakka. Palkkaa maksamme kokemukseesi pohjautuen, joten jos haluat voit jättää palkkatoiveesi hakemukseen! Palkkaus alkaa noin 15€/h.

Huomaathan, että edellytyksenä työsuhteelle on työturvallisuuskortti sekä vähintään vuoden kokemus kaivinkonekuljettajana toimimisesta. Kokemuksesi olet voinut saada pyörä- tai telakoneella.

Lisätietoa paikasta antaa Wilma (arkisin klo 9-16) numerosta 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa