Kaivinkoneenkuljettaja PK-seudulle

26.9.2022

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 4.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Omaatko vahvan kokemuksen erikokoisista kaivinkoneista ja 3D-laitteistokin on tullut tutuksi ? Jos vastasit kyllä niin laita hakemusta tulemaan, sillä työt voi alkaa jo heti seuraavina päivinä!

Hakusessa on siis kokenut kaivinkonekuski asiakkaamme maarakennustöihin Uudenmaan alueelle.
Työkohteina ovat rakennustyömaiden perustus- ja maanrakennustyöt ja työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä sovittaessa myös muualla Uudenmaan alueella. Konekoko tarkentuu asiakkaan välineistön ja hakijan kokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää alan ammattitaitoa, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta taso- ja putkilaserin käytöstä sekä 3D-laitteiden osaamista. Luonnollisesti työturvakortti tulisi olla myös voimassa.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja jatkuvat pitkälle talveen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä muissa työkohteissamme eri tehtävissä, oman osaamisen mukaan.

Värväämö tarjoaa reilun palkkauksen osaamisesi ja tehtävän mukaan, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, laadukkaat työvarusteet, työterveyshuollon ja mahdollisuuuden edetä rakennusalan tehtävissä kiinnostuksesi mukaan! 

Laita hakemus pikimmiten! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa