Kalusteasentaja

27.9.2022

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 10.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Oletko kalusteasennusten ammattilainen ja haluat päästä näkemään oman käden jäljen keittiö- ja makuuhuonekalusteiden asennustöissä?

Värväämme asiakkaallemme ammattitaitoisen kalusteasentajan Uudenmaan alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asennettevat kalusteet käsittävät uudiskohteiden keittiö-,makuuhuone-, kylpyhuone- ja eteiskalusteita sekä niihin liittyviä osia. Asiakkaamme on Suomen johtavia keittiöiden, kylpyhuoneiden ja kodin säilytysratkaisujen valmistaja ja asennusten palveluntarjoaja.

Odotamme hakijoilta aiempaa asennuskokemusta ja erityisesti kaluste- ja sisustusasennuksista. Eduksi katsotaan rakennusalan-, puusepän- tai muu vastaava koulutus. Hyvät kädentaidot ovat tässä tehtävässä avainasemassa sekä tarkka ja huolellinen työote. Osaathan myös lukea rakennuskuvia. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön koska työkohteet ovat vaihtelevia ja työssä tarvittavia työkaluja tulee kuljettaa mukana. Värväämö/ asiakas tarjoaa vaaditut työkalut mutta omien välineiden käyttö on myös mahdollista sopimuksen mukaan.

Värväämö tarjoaa muun muassa:
Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
Lisätietoja: 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa